popatrze ale watpie, dlawi mi sie najbardziej jak zmienie na 2 z 1 chwile musze czekac i jest oki
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dymi na bialo i sie dusi na niskich obrotach
Collapse
X
-
z tego co zauwazylem to auto niedopala jakby na jakis baniak:. i teraz nie wiem czego jest to przyczyna swieczki zymienilem ale kable WN musze zmienic bo maja przebica jak ostatnio dotklaem glosicy od gory to mnie je...tzn delikatnie skopalo:] wiec wychodzi na to ze to wina niedopalania na jakis baniak bo czuc wyraznie za autem niedoapalona PB:/aleee wlasnie!! jeszcze jedno..bo po przejeechaniu jakiegos dlugiego odcnika auto znowu chodzi na ssaniu i jakby ma delikatnie falujace boroty ale po chwili wraca do normy:/ Krokowiec??Last edited by Gość; 12-06-2009, 07:31.
Comment
-
no wlasnie nie wiem czy slabszy bo odkad ja mam to tak idzie kiepskawo ale wydaje mi sie ze idzie jak nieco zamulony jednak...nie do konca wydaje mi sie zeby szedl tak jak ma isczajme sie tym jutro i napisze dokladnie co i jak ale kable dopoeiro w nast tyg bede mial:/
Comment
-
Wiecie co koledzy miałem kiedyś podobny problem z moją "starą" Hanią IV gen D15B2 okazało się że na jednym gangu mam za mocno spasowany zawór praktycznie bez luzu że nie domykało go do końca , po regulacji nie to auto . nic pewnego ,że to samo jest u ciebie ale sprawdzić warto.
Comment
-
ja chyba jednak zrobie wszystko co trzeba po kolei...uszczelka pod glowica, wymiana pierscieni i uszczelniacze zaworowe rozrzad byl juz robiony cos jeszcze zrobic przy okazji?? aha uszczelka pod klawiatura wymieniona i pod ssacym tez wiec co jeszcze warto zrobic przy okazji takiej rozbiorki??
Comment
-
witam.I jak pozbyliscie sie tego duszenia,bo ja nie i nadal nie wiem w czym tkwi problem z moja honda.Pomozcie!Wymienilem filtr paliwa ostatnio i to samo sie dzieje.Dusi sie i leci bialy dym.A skad sie bierze ten bialy dym?Wyglada jak by sie woda przepala,moze wode mam w zbiorniku?jest taka mozliwosc ze katalizator moze byc przypchany ?Pomozcie
A dodam jeszcze ze zauwazylem ze to duszenie dzieje sie na rozgrzanym silniku.Kiedy auto rano odpalam jest wszystko wporzadku,ale po przejechaniu paru km kiedy sie rozgrzeje,gasze go i chac ponownie odpalic dzieje sie to samo.Jak Wy rozwiazaliscie ten problem ???Last edited by BeatleJohn; 21-06-2009, 15:12.
Comment
Comment