Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wymiana Rozrządu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Hehe mechanik będzie wiedział co ma zrobić

Comment

napewno paski mitsuboshi nie ida na pierwszy montaz paski dla hondy robi gates

Comment

Zamieszczone przez thommy23 Zobacz posta
        albo kup sobie pasek X i będzie śmigał 250 tyś! Stary kup na jaki cię stać, zrobisz 50-60 tyś i zmienisz ponownie. Fabryczne zalecenie jest takie żeby zmienić pasek co 60 tyś albo 3 lata! A poza tym pasek rozrządu to nie guma od majtek żeby pękał co 1000km Pamiętaj że wymiana rozrządu wiąże sie ze zdjęciem głowicy co wymaga wymianę uszczelki! czyli + ok 100 zeta w plecy!
        Dobrego masz mechanika jak ci głowice zdejmuje zeby pasek wymienic ;p

Ja mam contitecha wszystkie paski

Comment

To ja już niewiem co wybrać jednak zostane przy pierwszej opcji którą podesłał mi muhozol.

Comment

my bad - oczywiscie mialem na mysli ze trzeba zdjac pokrywe
            HONDA CIVIC D13B2

Comment

Napisał jump23
              jesli chodzi o pasek kupuj gatesa zadne mitsuboshi to jest szajs 60 tys i koniec paska a pompa wody to GMB lub orginalna

kolega jump23 za bardzo nie zna sie na rzeczy kupił sobie pasek gatesa i mysli ze ma najlepszy
              poczytaj sobie na temat paskow mitsuboschi i nie pisz takich głupot bo jak ktos ma troche pojecia a czyta takie kwasy to az sie słabo robi

Comment

Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Kupuje komplecik z Allegro ( pasek Mitsuboshi. pompa wody GMB i napinacz GMB lub NK cos tam teraz dokladnie niepamiętam ) pozdro.

Comment

Working...
                X