Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

tuning silnika

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

słuchaj nie ma jej teraz ale ją widziałem teraz znalazlaem cos takiego
    @@@@@ HONDA CIVIC 1.4i.ODBLOKUJ MOC DO 90 KM @@@@@ (594478595) - motoAllegro
    przeczytaj o tym

Comment

e kolego masz troszku porobiony ten silniczek z tego co widzę w opisie!!!!!!!!!

Comment

Tylko ze dales namiar na uszczelke do silnika 1.4 a ja mam 1.3 d13b2 jak i michal

Comment

zadzwon do nich i sie dowidz czy to nie są podobne silnki

Comment

Bo ja pierwsze slysze szczerze mowiac ze w 1.3 tak sie moc zwiekszy ale wiem ze mozna obdlokowac druga przepuystnice i kilka innych jeszcze poprawek beza wkladu finansowego i okolo 10 KM wiecej bedzie.

Comment

Zastanawia mnie to jak taka uszczelka może zwiększyć moc o 10KM hehe.
              I mówice, że odblokowanie drugiej przepustnicy nie powoduje wzrostu spalania benzyny??? I czy taki zabieg niema wpływu negatywnego na silnik??? Pozdro.

Comment

Odblokowanie 2 przepustnicu oczywiscie ze spowoduje wieksze spalanie ( ale wtedy gdy bedziesz jezdzil energiczniej niz teraz) o maxymalnie litr benzyny. Chlopaki ode mnie z honda team wloclawek takie zabiegi juz 2 lata temu robili i nie ma do tej pory problemu z silnikami ( po prostu szybciej i wiecej idzie dawka paliwa na gaznik)

Comment

Przestań chłopaczku jeżeli golfy Cię wypi.... to znaczy że poznajesz dopiero hondzie, 1,3 16V, wrzyciu bym nie odpuścił 3, musisz go kręcić, kręcić i patrz na drogę:-)

Comment

witam kolegę, silnik d13b2 wychodził w jednej wersji mocy 75 KM, żadna uszczelka pod głowicę nie da Ci 15KM więcej do tego silnika, chyba pomieszałeś pojęcia trochę, myślałeś chyba o silniku 1.4 75KM ale to już w 6gen wychodziły te silniki i nie zmienia się w nich uszczelki pod głowicą tylko zwężka pod przepustnicą odpowiedzialna za dolot powietrza... pzdr

Comment

Working...
                    X