Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gaśnie na niskich obrotach

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

no kazal mi zamowic zawor iglicowy i uszczelke pokrywy gaznika - jecze czailem za jakims zamiennikiem - ale mam gazmik hondowski i tylko naprawdopodobnie podejdzie jedynie oryginal - zammowienia przez autoryzowany serwis- uff 250 za kompleta /:

- tylko zeby faktycznie to bylo powodem -

Comment

ja tez mialem taka opcje tylko ze na benzynie gasl calkiem a na gazie falowaly obroty strasznie wymienilem tylko przewody i to na te ktore poprzednio mialem i widac ogromna roznice obroty nie faluja i nie gasnie zostal jeszcze problem aparatu zaplonowego chyba bo strzela troche... pozdrawiam

Comment

No właśnie ja wymieniłem kabelki i świece i nie chce zapeszać, ale z tego co widzę to jest jakaś poprawa.jak pojeżdżę dłużej i poobserwuję to jeszcze potwierdzę.oby tylko mi jej nie zalewało tak jak wcześniej to wreszcie będę mógł powiedzieć że Hania jest zdrowa długo to trwało bo od grudnia.wcześniej w ogóle nie dało się nią jeździć bo co wyjechałem to mi się dławiła i gasła.teraz jak na razie hula 3mam kciuki yagas i odezwę się jeszcze czy na pewno te świece i kable zrobiły swoje.pozdrawiam

Comment

i jak wojtas pomoglo to cos?? bo tez mam taki problem i niewiem od czego zaczac ale mysle wlasnie o kablach i o swiecach...

Comment

heh problem rozwiazany - okazalo sie ze byl paproch pod zaworem iglicowym
            i przelewalo gaznik - majster az sam sie zdziwil a specjalizuje sie w hondach i ze jeczcze z czyms takim sie nie spotkal i dobrze ze nie zamowilem calego zaworu , i udalo mu sie delikatnie sciagnac uszczelke pod pokrywa gaznika - ze tez ja uratowal - i zostalo w kieszeni ponad 250 zl

Comment

Powiem Ci large że u mnie pomogło.jeżdżę już kilka dni i zdecydowanie problem znikł zacznij od tego bo to ostatecznie nie jest taki duży wydatek a może i w Twoim przypadku pomoże fajnie yagas że się udało.pozdrawiam

Comment

no ja dzisiaj wymienilem te kable i niestety problem dalej ten sam ... odlaczylem silniczek krokowy to samochod wogole na to nie zareagowal co powinno sie stac gdy sie go odlaczy??

Comment

Ja wyciagnalem ten silniczek krokowy jednak nie moglem odkrecic tej imbusowej sruby. Imbus jest 6 ramiennny a u mnie jest sruba na imbus 5 ramienny. Skad taki imbus wykolowac ?g

Comment

siemka u mnie tez hondzia gasnie ale najczesciej jak sie rozgrzeje i mam pytanie czy moze to byc spowodowane czujnikiem polozenia walu?

Comment

Working...
                    X