Fotke wrzuce pozniej a teraz sprobuje Ci to jakos dokładniej wytłumaczyc. Ten cały przekaznik znajduje sie pod ta puszka od filtra po prawej stronie nie jest duzy ten przekaznik i do niego podłaczona jest jedna wtyczka.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Gaśnie na niskich obrotach
Collapse
X
-
Już wszystko wiem.ten przekaźnik o którym mówisz to silniczek krokowy.i to wyjaśnia sprawę tego że autko Ci nie odpalało.ale ja go czyściłem także u mnie nie będzie to przyczynądzięki za pomoc.piwko masz u mnie
a możesz jeszcze powiedzieć jak sprawdzałeś go pod prądem czy się "zamyka" czy nie?może ja bym tak zrobił ze swoim.
Comment
-
identyczna mam akcje jak wojtas - jakbym sam opisywal co mi sie dzieje ...
- moj majster specjalizujacy sie w hondach jak i serwis hondy w ktorym tez wszystko bylo sprwdzane ( powiedzial ze " na pewno" jest to wyrobiona jakas gumka pod iglica czy przepustnica jakos tak - co powoduje nietrzynanie poziomu paliwa, zalewanie silnika ...
i niepalenie silnika na wszystkie baniaki - koszt tej gumki to ok 190 zl - bo nie wystepuje ponoc zaden zamiennik - tylko bedzie bol jak sie okaze ze to nie to...
- a kupic w ciemno na allegro gaznik uzywke to tez jest obawa czy to samo nie jest padniete
Comment
-
yagas a co jeszcze robiłeś przy swojej Hani??gdzieś na forum czytałem że to mogą być przewody WN.ja mam na pewno walnięte przewody 1 i 3.są pęknięte więc muszę wymienić.tylko już dwa komplety zamówiłem( firmy sentech czy jakoś tak) i oba są za krótkie a niby odpowiadają do mojego modelu;/ wymieniam od razu też świece bo mogą być uszkodzone przez te przewody.jutro powinienem mieć już kabelki firmy Saqura.jak wymienię i się poprawi to dam Ci znać czy to to
Comment
-
wojtas - nie sadze zeby to byly przewody ale jak masz pekniete no to trzeba to wyeliminowac - wymienilem na poczatku swiece kable, kopulke, palec, - nawt kupilem modul zaplonowy - bo juz mialem podobna akcje i byl padniety modul zaplonowy - i dalej kicha - jakby cos to mam modul do sprzedania:
moduł zapłonowy honda civic (563477291) - Aukcje internetowe Allegro
jutro bede dzwonil do majstra czy moge mu dostaczyc samochod - bo bede wiedzial cos wiecej - ale z tego co wczesniej mowil ze to jakas gumka w gaznniku - ktora odpowiada z poziom paliwa czy jakos tak - i w serwisie firmowym to potwierdzili ...
- zobaczymy bo juz wymiekam od tygodnia nie jezdze bo moment zapale i zalewa swiece
Comment
Comment