Witam, mam Honde CIVIC z 1995 roku z silnikiem 1.5. Teraz opisze co sie stało a potem czego tyczy problem. Ostatnio podczas jazdy kiedy ruszylem ze światel i doszedlem do 4 biegu, samochodem lekko szarpneło i natychmiast zacząl zwalniac, z rury wydechowej polecialy biale spaliny. zjechalem na pobocze, wylaczylem silnik i juz nie odpalił. Scholowałem go do swojego mechanika. Sprawdził go pod wzgledem mechaniczym i twierdzi ze jest z samym silnikiem wszystko dobrze. Objaw jest taki ze zalewa swiece. jak postoi troche i swiece wyschna, da sie go odpalic ale po chwili gasnie. Mechanik mowi ze problem jest w elektryce. Zadzwonilem do elektromechanika on twierdzi ze to wina komputera albo czujnika podajacego paliwo. Jesli ktos mial podobny problem lub moze wie co to moze byc prosze o napisanie. Pozdrawiam Marcin
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pomocy !!! Silnik gaśnie !!!
Collapse
X
-
Problem, w tym ze teraz sa swieta i potem sylwester i dopiero samochod daje do elektromechanika 2 stycznia, o tym komputerze i czujniku mowil mi przez telefon. Moj mechanik mi poradzil zebym poradzil sie na forum hondy, dlatego sie was o to pytam, zapisze sobie wasze sugestie i zobaczymy, napewno potem napisze co bylo przyczyna, dlatego za wszystkie wskazowki i rady wielkie dzieki.
Comment
Comment