mam problem z obrotami na ciepłym mam 500 może ciute mniejsze obroty przepustnica i silniczek korkowy czyszczony prosze o pomoc
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
D15B7 niskie obroty
Collapse
X
-
-
Podpinam się pod temat,co by nie zakładać nowego.
Wczoraj zauważyłem, ze coś jest nie tak, spadają mi obroty. Na benzynie jest o jakies 500-600 a na gazie czasem 200( ale po jakims czasie wraca do normy 900) i tak w kolko. Dzisiaj zauważyłem również wzrost temperatury, wskazówka potrafi wskoczyć na jakies 3/4 podziałki, ale po jakimś czasie znowu opada do normalnej pozycji...
Comment
-
Płynu dolałem,faktycznie trochę go ubyło... Natomiast z obrotami dale dziwna sprawa, przy odpaleniu samochodu na zimnym silniku - obroty jakies 1,500, po krótkiej chwili się stabilizują ale wydaje mi się, że jak już się silnik nagrzeje do optymalnej temperatury to obroty są troszkę niższe,ale i z tym różnie bywa... Dzisiaj na lpg jak jeździłem po mieście,miałem obroty jakies 300 a później jak już dojechałem do celu mojej podróży po zatrzymaniu było już normalnie optymalnie = 900. Raz jest tak,a raz tak.
Comment
-
albo działanie termostatu....
Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne
Comment
Comment