Mam hanie z silnikiem 1.3 najpierw dusił się przy 140 km/h teraz jak depne na trójce traci moc przy 100 km/h wiecie co może być?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Traci moc
Collapse
X
-
kolego przyczyn może być kila od tak banalnych jak zanieczyszczone filtry rozregulowany gaźnik to odnośnie duszenie się , a co do przyśpieszania powyżej 140 to kolego nie ma co się dziwić ta hania ma 75 hp i na mieście jest dość żwawa ale na trasie to szału nie ma ...opisz może trochę dokładniej to duszenie się na zimnym czy na ciepłym jak depniesz .?VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA
"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."
Soichiro Honda - Honda Corporation
-
Zamieszczone przez adinwp Zobacz postaNa 1 biegu normalnie ciągnie po obrotach, na 2 zaczyna sie dusić przy 6 tys obr. potem na 3 przestaje, i to różnie jest z tym duszeniem, ja myślałem że może lewe powietrze ciągnąć.
Na zimnym i na ciepłym się dusi
Comment
-
Gaźnik często daje różne objawy duszenia, przerywania i szarpania. Jeśli masz w okolicy dobrego gaźnikowca to pojechalbym do niego. Ja tez miewałem podobne objawy i okazywało się ze regulacja gaźnika i przeczyszczenie układu paliwowego dużo dawało. Filtry też warto powymieniać jeśli nie wiesz ile mają przejechane. Jeśli nie wymieniałeś oleju to przy okazji wymiany filtra oleju wypadałoby go zmienić.
Comment
Comment