Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

swap na Z6

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• swap na Z6

Witam od jakiegos czasu marzy mi sie Z6 pod maska a tematu konkretnego nie znalazlem w zwiazku z tym mam pytanie czy mozna zostawic blok od D15B2 z skrzynia itd a wymienic dolot glowice aparat i kompa? oraz wydechowy kol. (kolektor tylko czy cale orurowanie pod buda tez wymienic?

mozesz zostawic. po zalozeniu glowicy od z6 powstaje popularne d15z6. robote z kabelkami oczywiscie bedziesz mial. co do kompa to wiem ze nawet da rade obecny przerobic ale osobiscie polecam juz kupic od z6. kolektor wydechowy na 4-2-1 warto wymienic a srednice reszty dobierasz sobie pod mody jakie wprowadziles w silnik. po zrobieniu tzw mini me licz sie ze strojeniem

Comment

kompa od d15b2 da sie pod d16z6 przerobić?? zdradz nam ten sekret
      sigpic
      Części mechaniczne i blacharskie do:
      CIVIC 5 6 7 gen, 5d/aerodeck, prelude , crx , integra/accord TypeR
      SWAPY: Hamulce - Silniki K20A2 H22A B18C4 B16A2 D16Z6
      Sprzedaż - montaż kom 505-39-59-39

Comment

Zamieszczone przez TigeR Zobacz posta
        kompa od d15b2 da sie pod d16z6 przerobić?? zdradz nam ten sekret
        ciii bo zaraz Cie zgasi on ma sygnature strojenia.pl wiec duzo wie na temat komputerów buhahhahaha

Comment

podczas mojej przerobki mialem propozycje kupna takowego komputera stad moje stwierdzenie. jak to sie sprawuje i czy jest mozliwe to juz nie do mnie. ja opieram sie w tym momencie stwierdzeniem jakie uslyszalem

Comment

mini me łoj łoj szaleństwo za 1000 zł masz z6 :P kochany policz cenę gratów robociznę uszczelki obróbka głowicy no iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii strojenie kompa , tak tak po mini-me kompa trzeba wystroić a to ok 800 zł plus koszt paliwa którego trochę trzeba na strojenie ....

będziemy robili teraz kumplowi mini-me fakt ale graty zbiera juz jakis czas do tego przepustnica h22 i pare innych miłych rzeczy wszystko pomalowane proszkowo aż miło bedzie robić i co jak tylko złożymy to goni do stolicy na strojenie ...
            VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA

"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
            powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
            Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."

Soichiro Honda - Honda Corporation

Comment

Zamieszczone przez hayboss Zobacz posta
              mini me łoj łoj szaleństwo za 1000 zł masz z6 :P kochany policz cenę gratów robociznę uszczelki obróbka głowicy no iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii strojenie kompa , tak tak po mini-me kompa trzeba wystroić a to ok 800 zł plus koszt paliwa którego trochę trzeba na strojenie ....

będziemy robili teraz kumplowi mini-me fakt ale graty zbiera juz jakis czas do tego przepustnica h22 i pare innych miłych rzeczy wszystko pomalowane proszkowo aż miło bedzie robić i co jak tylko złożymy to goni do stolicy na strojenie ...
              A to wy niestroicie wow

Comment

jak nie stroimy , ale nie auta poniżej 500 hp
                VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA

"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
                powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
                Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."

Soichiro Honda - Honda Corporation

Comment

przy zmianie bloku w Z6 na blok od D15 strace moc z 125km na 114 tak jak w civicu VIgen?

Comment

Working...
                  X