Witam od jakiegos czasu marzy mi sie Z6 pod maska a tematu konkretnego nie znalazlem w zwiazku z tym mam pytanie czy mozna zostawic blok od D15B2 z skrzynia itd a wymienic dolot glowice aparat i kompa? oraz wydechowy kol. (kolektor tylko czy cale orurowanie pod buda tez wymienic?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
swap na Z6
Collapse
X
-
mozesz zostawic. po zalozeniu glowicy od z6 powstaje popularne d15z6. robote z kabelkami oczywiscie bedziesz mial. co do kompa to wiem ze nawet da rade obecny przerobic ale osobiscie polecam juz kupic od z6. kolektor wydechowy na 4-2-1 warto wymienic a srednice reszty dobierasz sobie pod mody jakie wprowadziles w silnik. po zrobieniu tzw mini me licz sie ze strojeniem
-
kompa od d15b2 da sie pod d16z6 przerobić?? zdradz nam ten sekretsigpic
Części mechaniczne i blacharskie do:
CIVIC 5 6 7 gen, 5d/aerodeck, prelude , crx , integra/accord TypeR
SWAPY: Hamulce - Silniki K20A2 H22A B18C4 B16A2 D16Z6
Sprzedaż - montaż kom 505-39-59-39
Comment
-
Zamieszczone przez TigeR Zobacz postakompa od d15b2 da sie pod d16z6 przerobić?? zdradz nam ten sekreton ma sygnature strojenia.pl
wiec duzo wie na temat komputerów
buhahhahaha
Comment
-
mini me łoj łoj szaleństwo za 1000 zł masz z6 :P kochany policz cenę gratów robociznę uszczelki obróbka głowicy no iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii strojenie kompa , tak tak po mini-me kompa trzeba wystroić a to ok 800 zł plus koszt paliwa którego trochę trzeba na strojenie ....
będziemy robili teraz kumplowi mini-me fakt ale graty zbiera juz jakis czas do tego przepustnica h22 i pare innych miłych rzeczy wszystko pomalowane proszkowo aż miło bedzie robić i co jak tylko złożymy to goni do stolicy na strojenie ...VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA
"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."
Soichiro Honda - Honda Corporation
Comment
-
Zamieszczone przez hayboss Zobacz postamini me łoj łoj szaleństwo za 1000 zł masz z6 :P kochany policz cenę gratów robociznę uszczelki obróbka głowicy no iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii strojenie kompa , tak tak po mini-me kompa trzeba wystroić a to ok 800 zł plus koszt paliwa którego trochę trzeba na strojenie ....
będziemy robili teraz kumplowi mini-me fakt ale graty zbiera juz jakis czas do tego przepustnica h22 i pare innych miłych rzeczy wszystko pomalowane proszkowo aż miło bedzie robić i co jak tylko złożymy to goni do stolicy na strojenie ...
Comment
-
jak nie stroimy , ale nie auta poniżej 500 hpVGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA
"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."
Soichiro Honda - Honda Corporation
Comment
Comment