moja slicznotka w sezonie porusza sie na slicznych 17tkach mam opony 205/40 widzialem kilka takich samochodzikow na takich kolach.problem w tym ze ocieraja o krawedz blotnika czy jest jakies rozwiazanie(nie liczac poszerzenia i zmiany na mniejsze)?przez to zalatwilem komplet opon a nie chce ich zmieniac!!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
piekne ale klopotliwe 17'' V gen
Collapse
X
-
WITAJ 01radek.niestety będziesz musiał zainwestować w sportowe sprężyny żeby opony przestały ocierać.Mozesz też zaklepać kanty na błotnikach.Moja hondzia też jezdzi na 17 205/40 tylko ze mam zawieszenie gwintowane,między opone a błotnik ledwo idzie wcisnąć palec i nic nie ociera.Dlatego pomyśl o zmianie sprężyn a problem zniknie!!!pozdrawiam
Comment
-
Zamieszczone przez andrzej19 Zobacz postapozwólcie że podepne się pod temat.
kolego piszesz że masz 17 i na dodatek o takim profilu i mówisz że ci trze a ja mam kurcze 15" 195/50 i też mi trze dlaczego tak jest?
Zamieszczone przez HOPEK85 Zobacz postaWITAJ 01radek.niestety będziesz musiał zainwestować w sportowe sprężyny żeby opony przestały ocierać.Mozesz też zaklepać kanty na błotnikach.Moja hondzia też jezdzi na 17 205/40 tylko ze mam zawieszenie gwintowane,między opone a błotnik ledwo idzie wcisnąć palec i nic nie ociera.Dlatego pomyśl o zmianie sprężyn a problem zniknie!!!pozdrawiam
Comment
-
pozwolicie ze podlacze sie do tematu...mam aluski 17" 9J , ET 45..niestety rozstaw nie pasuje do mojej hani..i chce je zalożyc z dystansami o grubosci 20mm...czy jest to mozliwe bez wymiany sprezyn?? i tylko z operacja sklepania kantow nadkola??
moja honda to 1.5 vtec rocznik 1996 hatchback....a opony na aluskach 205/40/17
Polecam zapoznać się z regulaminem forum !
Comment
Comment