Upałów nie ma, więc poduszki mnie nie straszą komunikatem i nic nie kupiłem.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Interfejs oprócz HDS
Collapse
X
-
Pytałeś o coś taniego. Delphi/autocom/wurth oczywiście ogarnie takie rzeczy. Dodatkowo działa na win10 bez problemu i jest bardziej uniwersalny a nie typowy do Hondy więc auta w rodzinie będziesz mógł ogarnąć. Mniej więcej do 2014 roku.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaLast edited by Paluch; 07-06-2020, 11:29.
Comment
-
Tak,cena ważna jest,uniwersalność by się przydała,ale i czas bo problem wynikł teraz -za dwa tygodnie będę w pieninach i chciało by się mieć spokój.Jest nadzieja ze znajomy się odezwie,ale..
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
to da radę?
ewentualnie to
Last edited by Ahc9; 07-06-2020, 18:12.
Comment
-
Zamieszczone przez Ahc9 Zobacz postaTak,cena ważna jest,uniwersalność by się przydała,ale i czas bo problem wynikł teraz -za dwa tygodnie będę w pieninach i chciało by się mieć spokój.Jest nadzieja ze znajomy się odezwie,ale..
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
to da radę?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Kupiłem kabel Chiński, dotarł i zaczęły się zabawy... Na oprogramowaniu, który dostajesz z kable działa tylko na Win XP!! W końcu uruchomiłem Oracle VM VirtualBox i zainstalowałem XPka. Kabel działa, łączy się z autem, ale na początek nie łączy się z poduszkami. Jak znajdę chwilę czasu, to poszukam innego oprogramowania i przetestuję.
Comment
-
Zamieszczone przez Krzychup Zobacz postaKupiłem kabel Chiński, dotarł i zaczęły się zabawy... Na oprogramowaniu, który dostajesz z kable działa tylko na Win XP!!
Comment
-
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaTestuj, testuj, bo również noszę się z zamiarem zakupu z "China" HDSa...
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zapewne w nowych Honda coś tam można porobić przy pomocy HIM czy xhorse. Domyślam się, że w Hondach 2001-2008 r. szału niema.Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.
Comment
-
Na razie dałem sobie spokój z tym kablem.
Reasumując:
- kabel działa mi na oryginalnych sterownikach, które są tylko do Win XP! Razem ze sterownikami dołączony jest HDS w wersji 2.018. Łączy się z paroma urządzeniami w IX, oprócz ABS i SRS :-(
- na Win 10 nie znalazłem oprogramowania, które jest w stanie podłączyć się przez COM/USB
- pozostałe oprogramowania, które wpadły mi w ręce (HDS 3.002 i HDS 3.102, Wurth) chcą łączyć się przez Wi-Fi, lub BT...
Udało mi się wykasować błędy, które spowodowane były niskim napięciem aku (w zimie mi padł), ale o poduszkach na razie można zapomnieć.
Może macie jakiś pomysł, co może zadziałać?
Comment
-
Witam Szanownych Forumowiczów.
Panowie zostałem posiadaczem Hondy Civic z 2014 r 1,8. Wcześniej miałem BMW X3 2D do tego germana interfejs Delphi 150 i oprogramowanie Autocom 2016. Wszystko śmigało aż miło
Okazuje się ze oprogramowanie autocom nie posiada mojego modelu samochodu. Czy interfejs Delphi wrzucić na dno szafy ?. Czy coś w rozsądnych pieniądzach polecacie kupić od żółtych braci.
Proszę o wyrozumiałość Hanie posiadam od sześciu dni (dopiero raczkuje). Pozdrawiam i czekam na informacje od szanownych kolegów
Comment
Comment