Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Interfejs oprócz HDS

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Interfejs oprócz HDS

Czy istnieje jakiś dedykowany interfejs oprócz HDS który obsłuży Honde np: adaptacje przepustnicy?

Launch x431

Comment

W rozsądnych pieniądzach chciałem dopisać

Comment

No ja zakupiłem w rozsądnych jakieś 3 lata temu I wszystko inne serwisowe co miałem do bmw czy lexusa poszło na dno szafy, z hondą dopiero zaczynam zabawę.

Comment

Zamieszczone przez Dbravo Zobacz posta
          W rozsądnych pieniądzach chciałem dopisać
          to musisz napisać jaka jest granica tych rozsądnych pieniędzy.. bo raczej interfejsem do 200zł nic nie zdziałasz w aucie oprócz sczytania kodów błędów... zaś HIM HDS na Alie... można kupić za maks 400zł.
          Moja łódka Civic..
          Mój "klekocik" Ceed..
          New... "Japończyk" e:Hev 2.0
          Coś na temat olejów..

Comment

Zamieszczone przez Grzechu Zobacz posta
            to musisz napisać jaka jest granica tych rozsądnych pieniędzy.. bo raczej interfejsem do 200zł nic nie zdziałasz w aucie oprócz sczytania kodów błędów... zaś HIM HDS na Alie... można kupić za maks 400zł.
            Pierwszą cenę jaką zobaczyłem za Launch x431 to 2500pln wiec lekko mnie przeraziła stad moje stwierdzenie "rozsądne pieniądze" ,teraz widzę je u ryżowych braci za około 200$ wiec jeszcze do przełknięcia. Zależy mi na tym aby to działało na różnych markach takich jak Honda lub Hyundai.

Comment

HIM HDS na Alie... można kupić za maks 400zł.
              Mysle, ze teraz warto sie rozejrzec. Mamy BF, ceny powinny lekko spasc a dodatkowo co chwila pojawiaja sie kody i kupony rabatowe.
              Ja swoj HIM kupilem na Ali w ramach wyprzedazy 11.11 i nawet przeliczony po zbojeckim kursie PayU kosztowal przyzwoite 274.81 pln (revolutowcy mieliby jeszcze pare zlotych taniej)
              Przyjechal przed chwila. Wyglada dobrze, w weekend sprawdze jak dziala.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Comment

Delphi i Autocom tudzież Wurth także podejdą Wszystko zależy od oprogramowania.

Comment

Zamieszczone przez Pi69 Zobacz posta
                  Przyjechal przed chwila. Wyglada dobrze, w weekend sprawdze jak dziala.
                  Daj znać czy zadziałał.
                  Moja łódka Civic..
                  Mój "klekocik" Ceed..
                  New... "Japończyk" e:Hev 2.0
                  Coś na temat olejów..

Comment

Daj znać czy zadziałał.
                    Zadziałał "od kopa".
                    Jest troche ciekawych danych do odczytania z tych sterowników (niektórych danych nie widziałem w autach innych producentów).
                    Wolną chwilą porobię zrzuty ekranu i wrzucę tu kilka postów.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Comment

Ciekawi mnie, czy tym można coś więcej wyciągnąć, niż najtańszym OBD... Mnie interesują poduszki, bo przy tegorocznych upałach dwa razy zaświecił mi się komunikat o poduchach...

Comment

Więcej niż najtańszym OBD wyciągniesz już zwykłym HDSem, Nie ogarnia ABS i IMMO. trochę więcej uniwersalnym AUTOCOMem lub DELPHI. Him to już wyższa półka chyba już prawie wszystko tym zrobisz. Pewnie niektóre rzeczy są zarezerwowane pod profesjonalne interfejsy serwisu, ale do wykorzystania domowego to można powiedzieć że wszystko.

Comment

A poduszki powietrzne czym można odczytać? Jak jest gorąco, to pojawiał mi się błąd, ale jeszcze kilka miesięcy mam czasu.

Comment

Ja czytam wurthem, HDS też potrafi

Comment

Zamieszczone przez Krzychup Zobacz posta
                              Ciekawi mnie, czy tym można coś więcej wyciągnąć, niż najtańszym OBD... Mnie interesują poduszki, bo przy tegorocznych upałach dwa razy zaświecił mi się komunikat o poduchach...
                              No i jak ,coś kupione?Też potrzebuję coś m/innymi do poduch w hondzie,ale i dom kilku innych aut.

Comment

Working...
                              X