Czy istnieje jakiś dedykowany interfejs oprócz HDS który obsłuży Honde np: adaptacje przepustnicy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Interfejs oprócz HDS
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Dbravo Zobacz postaW rozsądnych pieniądzach chciałem dopisać
Comment
-
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postato musisz napisać jaka jest granica tych rozsądnych pieniędzy.. bo raczej interfejsem do 200zł nic nie zdziałasz w aucie oprócz sczytania kodów błędów... zaś HIM HDS na Alie... można kupić za maks 400zł.
Comment
-
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaHIM HDS na Alie... można kupić za maks 400zł.
Ja swoj HIM kupilem na Ali w ramach wyprzedazy 11.11 i nawet przeliczony po zbojeckim kursie PayU kosztowal przyzwoite 274.81 pln (revolutowcy mieliby jeszcze pare zlotych taniej)
Przyjechal przed chwila. Wyglada dobrze, w weekend sprawdze jak dziala.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez Pi69 Zobacz postaPrzyjechal przed chwila. Wyglada dobrze, w weekend sprawdze jak dziala.
Comment
-
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaDaj znać czy zadziałał.
Jest troche ciekawych danych do odczytania z tych sterowników (niektórych danych nie widziałem w autach innych producentów).
Wolną chwilą porobię zrzuty ekranu i wrzucę tu kilka postów.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Więcej niż najtańszym OBD wyciągniesz już zwykłym HDSem, Nie ogarnia ABS i IMMO. trochę więcej uniwersalnym AUTOCOMem lub DELPHI. Him to już wyższa półka chyba już prawie wszystko tym zrobisz. Pewnie niektóre rzeczy są zarezerwowane pod profesjonalne interfejsy serwisu, ale do wykorzystania domowego to można powiedzieć że wszystko.
Comment
-
Zamieszczone przez Krzychup Zobacz postaCiekawi mnie, czy tym można coś więcej wyciągnąć, niż najtańszym OBD... Mnie interesują poduszki, bo przy tegorocznych upałach dwa razy zaświecił mi się komunikat o poduchach...
Comment
Comment