Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Filtr paliwa do 1.8 benzyna

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Jak wrażenia po wymianie coś się polepszyło w jakim stanie był stary

Comment

Wrazenia? spokoj na kolejne 120tys a staremu filtrowi tak szczerze to za bardzo sie nie przygladalem.

Comment

Zamieszczone przez Fiedziu Zobacz posta
        Jestem po wymianie filtra paliwa u Profesrora Crisa. Kosztowna wizyta,400 filtr w ASO i 400 wymiana.
        A za ile w ASO by to zrobili ? Pytałeś z ciekawości ?
        Moja łódka Civic..
        Mój "klekocik" Ceed..
        New... "Japończyk" e:Hev 2.0
        Coś na temat olejów..

Comment

W Białymstoku 300zl ale to było w tamtym roku na początku grudnia. Filtr wtedy u nich kosztował również 300 a teraz już 400.

Comment

To "Cris" ceni się jak ASO patrzę
            Moja łódka Civic..
            Mój "klekocik" Ceed..
            Coś na temat olejów..

Comment

Jego pracownik twierdził ze dużo roboty było, nie zrzucali baku tylko od wnętrza samochodu zrobili. Jeszcze olej w skrzyni mi wymienili,robiłem to u nich drugi raz i tym razem resztki oleju która powinna zostać to mi nie oddali,ciekawe czy w ogóle wymienili

Comment

No to z olejem w skrzyni, to jeszcze ujdzie 400zł, przy tym więcej czasu zajmuje zdjęcie tych osłon niż sama wymiana.. filtr paliwa wymienia się od wewnątrz, to prawidłowo wykonali czynność.
                Moja łódka Civic..
                Mój "klekocik" Ceed..
                Coś na temat olejów..

Comment

W EU7 i accordzie VIII to godzina roboty. Myślę że Cris i przyjaciele szukali service manuala, instalowali i studiowali

Comment

Zamieszczone przez Grzechu Zobacz posta
                    No to z olejem w skrzyni, to jeszcze ujdzie 400zł, przy tym więcej czasu zajmuje zdjęcie tych osłon niż sama wymiana.. filtr paliwa wymienia się od wewnątrz, to prawidłowo wykonali czynność.
                    Zdaje się, że serwisówka przewiduje zdjęcie baku a nie od środka.

>>> Mój Tourer <<<

Comment

Serwisowka tak aczkolwiek jest to do wykonania ze środka pojazdu więc mało kto się bawi w ściąganie baku.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

Zamieszczone przez Paweł_NO Zobacz posta
                        Zdaje się, że serwisówka przewiduje zdjęcie baku a nie od środka.
                        O widzisz, a byłem święcie przekonany, że serwisówka mówi, że od środka A ma ktoś może "instrukcję" jak to się robi ?
                        Moja łódka Civic..
                        Mój "klekocik" Ceed..
                        Coś na temat olejów..

Comment

Zamieszczone przez Grzechu Zobacz posta
                          Wymiana oleju w skrzyni 150 także razem z wymianą filtra wyszło 550

Comment

Zamieszczone przez Fiedziu Zobacz posta
                            Jego pracownik twierdził ze dużo roboty było, nie zrzucali baku tylko od wnętrza samochodu zrobili.
                            Bo filtr wymienia się od strony wnętrza kabiny. Ze zrzuceniem baku jest dużo więcej roboty. A sama wymiana filtra to max 1 godz. roboty i do tego nieskomplikowanej

Comment

Profesor Chris sam mówił, że stawki mają wysokie i tak jest celowo. Filtrują klientów, bo nie chcą takich których każda złotówka boli. Jak widać klientów mają i dobrze im idzie. Widocznie jakość usługi jest na dobrym poziomie i swojej roboty się nie wypierają w razie czego.
                              Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
                              Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

Zamieszczone przez pablo_see Zobacz posta
                                że stawki mają wysokie i tak jest celowo. Filtrują klientów, bo nie chcą takich których każda złotówka boli. Jak widać klientów mają i dobrze im idzie. Widocznie jakość usługi jest na dobrym poziomie i swojej roboty się nie wypierają w razie czego.
                                co za bzdura...
                                Jak warsztat bierze za coś pieniądze to niezależnie czy bierze duże, małe czy adekwatne zawsze jakość usługi powinna być na dobrym poziomie i swojej roboty się nie powinien wypierać w razie czego bo bierze pieniądze za jej wykonanie.
                                Jak ktoś dzieli klientów na bogatych i takich, których każda złotówka boli to bardzo niebiznesowe podejście. Życie to zweryfikuje.
                                W tym przypadku jak warsztat ma ceny jak z ASO wolałbym jechać do ASO.
                                Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
                                Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Working...
                                X