Zamieszczone przez Grzechu
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiana oprogramowania silnika
Collapse
X
-
Zamieszczone przez LukasVD Zobacz postaW VIII i IX-genie jest dokładnie tak samo:
Tutaj każdy robi swoje,a jak coś ciężkie do znalezienia poleci,to wyjmiesz zegary i są dwa odizolowane pola poszukiwań.
Dalej nie wiemy co robi "k"Last edited by m26; 28-10-2016, 15:33.
Comment
-
Zamieszczone przez m26 Zobacz postaDalej nie wiemy co robi "k"
Comment
-
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaA przypadkiem nie służy do diagnostyki ?
Comment
-
Zamieszczone przez LukasVD Zobacz postaJedyne logiczne wytłumaczenie jest takie, że numer ze sreberkiem z VIII-gena (patrz: https://www.civinfo.com/forum/how/704...ial-tools.html) jest możliwy także w IX. Jednostka audio czyta kody błędów przez linię K a i-MID je wyświetla.
Comment
-
Zamieszczone przez CHRIS1969 Zobacz postaCześć,
czy mozna samemu bez kompa sprawdzić jaka jest wersja oprogramowania silnika.
wiem, ze oprogramowanie radia można za pomocą kombinacji przycisków panelu radia.4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
-
Zamieszczone przez CHRIS1969 Zobacz postaJest ktoś z forumowiczów z Krakowa lub północnych okolic Krakowa posiadający HDS i może zweryfikować, czy muszę jechać do ASO.
Ew. gdzie zdobyć HDS
Będę w poniedziałek w Krakowie, możemy sie gdzieś spiknąć koło Krężela bo tam jestem umówiony na 12:00 to Ci mogę sprawdzić co tam chcesz.4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
Comment