Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co ciekawego (informacje) pokazują wyświetlacze w IX genie?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Kurde. Nigdy tego nie rozumiałem...

W czym problem. To samo miałem w Fordzie.

Widzicie, mi jakiś czas temu wgrali jakiś nowy soft do skrzyni.. a nie są w stanie zaktualizować softa w "zegarku". Takie czasy

Jeszcze się mojego ASO zapytam jutro. Będę upierdliwym klientem.

Comment

Zamieszczone przez Tommaszzo Zobacz posta
      Jeszcze się mojego ASO zapytam jutro. Będę upierdliwym klientem.
      Popieram

Pisałem już w innym temacie o tym. Wydaje mi się, że ASO po prostu nie dostało tego softu. Dużo ludzi podobno pyta, bo w 2013 jest język polski. O ile mi angielski nie jest obcy to już (podobno) łatwiejsza zmiana informacji na ekranie mnie interesuje

Mógłby ktoś, kto ma 2013 rocznik nagrać taki filmik jak ja i wrzucić
      C I V I ɔ - It Drives You. Mój R18Z4.

Comment

Witam,
        Dzień dobry Wszystkim. Jako że jestem nowy na tym forum to jest moje przywitanie. A wracając do tematu to jest mój filmik z polskim menu w Civic 2013. Dodam że oprócz opcji wyświetlacza można wszystko zmieniać w trakcie jazdy. https://www.youtube.com/watch?v=3p6Yo8WuTyQ

Comment

Dzięki bardzo!

Co do menu to ogólnie ze zmian na pierwszy rzut oka dostrzegam polski język i szybką zmianą wyświetlanych wartości (średnia prędkość, zużycie paliwa, etc.).
          Fajnie, że zrobili update w 2013, ale wciąż nie rozumiem dlaczego nie mogą nam (rocznikom 2012) wrzucić takiej małej nowości.

Comment

Kolega mojego szefa jest dealerem spróbuje wymacać temat.

Comment

Zamieszczone przez darrp Zobacz posta
              Kolega mojego szefa jest dealerem spróbuje wymacać temat.
              Daj znać jak się czegoś dowiesz, bo kilka osób z nas męczyło o to Hondę, ale na tamtą chwilę nie było takiej możliwości (nie posiadali aktualizacji).

Comment

Witam,
                Sorki że tak długo ,ale mocno drążyłem ten temat w serwisie. Wygląda to tak że w 2013 roku zostały zmienione jednostki centralne w komputerze pokładowym. Niestety na dzień dzisiejszy nie ma możliwości wgrania polskiego menu do aut z 2012 roku. Duże prawdopodobieństwo jest też takie że nie będzie możliwości wgrania polskiego menu wcale ( oczywiście w serwisie ).

Comment

Mnie to osobiście wszystko jedno bo angielski mi nie przeszkadza ale bezsensu to jest skoro jakiś język jest wgrany to czemu nie da się go po prostu zmienić. Miałem auto z 92 roku i tam menu było w kilku językach do wybory (około 10 bodajże).

Comment

To jakaś ściema ze zmianą "jednostki centralnej". Bo nigdy co się miało zmienić? Ja to widzę tak, że jest z tym za dużo zabawy i nie chcę się Hondzie zmieniać (nie ASO, tylko ogólnie).

Wysłane z mojej Xperii SP via Tapatalk.

Comment

Working...
                    X