Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Gwarancja, a felgi z oponami zimowymi we własnym zakresie.
Collapse
X
-
Przede wszystkim tu na forum, masz w kompendium info o wartościach nominalnych: https://www.civicforum.pl/showthread...-k%C3%B3%C5%82
A odstępstwa, zrozumiesz jak doczytasz czym jest Offset, także sporo jest na ten temat: https://www.civicforum.pl/showthread...nne-wiadomosci
Potem już możesz pobawić się kalkulatorem: https://www.felgi.pl/narzedzia-do-fe...lator-et-felgi
a na forum poszukać przykładów dopuszczalnych ET jakie userzy zakładali do swoich Hond, za i przeciw stosowaniu mniejszego ET, kwestie bezpieczeństwa, trakcji...
Comment
-
Gt radial? Wtf? Chyba jakiś żart.za darmo bym ich niue brał. Przepraszam, nawet jakby mi do nich dopłacali
Comment
-
Nokiany to jedne z lepszych zimówek, na nasze warunki i do tego auta szczególnie polecam obecny model WR D4. Taki złoty środek między bardziej "zimowymi" D3 a bardziej "asfaltowymi" A3 poprzednikami, mniejsze opory toczenia. Kupiłem Tacie do Vitary, solidny kawał ogumienia. Żeby nie było zdziwienia: choć to fińskie opony, większość produkcji robią made in RussiaAle to w niczym nie przeszkadza. O niebo lepiej niż te chińczyki.
Last edited by Alix; 28-02-2016, 10:35.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
-
To nie jest zła cena za zestaw OEM kół. Na aftermarketowych felgach mógłbyś postawić auto za ok. 500 zł taniej jakbyś się postarał, ale co OEM to OEM trwałością, a trochę autem pewnie pojeździsz no i wzór fajny w stosunku do podstawowych aftermarketowych z dolnej półki no i nie musisz biegać, wozić, czekać na kurierów, martwić się czy wszystko masz i wszystko pasuje...............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaNokiany to jedne z lepszych zimówek, na nasze warunki i do tego auta szczególnie polecam obecny model WR D4. Taki złoty środek między bardziej "zimowymi" D3 a bardziej "asfaltowymi" A3 poprzednikami, mniejsze opory toczenia. Kupiłem Tacie do Vitary, solidny kawał ogumienia. Żeby nie było zdziwienia: choć to fińskie opony, większość produkcji robią made in RussiaAle to w niczym nie przeszkadza. O niebo lepiej niż te chińczyki.
Comment
-
UG9 są solidnymi oponami premium, generalnie seria UG jest wiecznym pretendentem do najlepszej opony w segmencie, także na pewno jest to bardzo dobry wybór. Ja osobiście bym wybrał głównego konkurenta, czyli Continental TS850, bo uważam go za nieco bardziej uniwersalną oponę - zawsze lepiej jakoś mi się jeździ na Conti na asfalcie, a w naszych warunkach... to jest jakieś 95% zimy? Którąkolwiek z tych opon wybierzesz, to są to jedne z lepszych wyborów............................C I V I C
.
.
Comment
-
Ug9 to bardzo dobry wybór. Te Conti też są niezłe. Ewentualnie popatrz jeszczrena Dunlopa
Comment
Comment