Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie felgi aluminiowe 16”?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ładne te czarne są, ja bym wziął czarne. Chociaż sam mam brązowe

DC747BE2-2726-4766-A27C-1D2603EB7186.jpg0D796B23-8EF5-4E20-A446-FF300E081313.jpg

Comment

• Zamieszczone przez Thomas Zobacz posta
      Ładne te czarne są, ja bym wziął czarne. Chociaż sam mam brązowe

Nie mówię, że czarne są brzydkie, też mi się podobają. Kupując moje felgi były tylko srebrne i właśnie one wpadły mi w oko. Ogólnie wzór prezentuje się bardzo atrakcyjnie. Jeżeli zdecydujesz się na czarne podeślij fotkę, z chęcią zobaczę jak się wyglądają w tym kolorze na samochodzie
      Last edited by PiotrekM.; 11-02-2018, 12:11.
      Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

• Jakby ktoś chciał wiedzieć jak wygląda Rial Davos
        16x7 ET38 z oponą 205/55

3.jpg2.jpg1.jpg4.jpg5.jpg
        Last edited by hiro77; 22-02-2018, 21:42.

Comment

• Będę brał chyba Borbety Y w kolorze titan, jak juz będę mial wstawie zdjęcie. Może ktos ma te borbety Y w kolorze titan

Comment

• Borbety Y fajnie wyglądają ale w dużych rozmiarach, jak zobaczyłem je w 16 to słabo się prezentowały.

Comment

• Kurcze, to już sam nie wiem co mam wziąć.

Comment

• Jala jest roznica w wadze modeli Proline 16x7, Pxf do Cx 100? Pxf y ponoc 7.15 kg a nigdzie nie moge znalezc wagi Cx ow...
                Ktos tu kiedys podawal link do czeskiej strony gdzie byly podane wagi roznych felg. Pamieta ktos?
                Poszukuje wlasnie cos na zime lekkiego w tym rozmiarze.... Sugestie tez mile widziane
                Last edited by mccc25; 19-04-2018, 18:24.

Comment

• Poszukuję felg na zimę do niebieskiego Civica 2016r. w wersji 1.8 Elegance którego jestem właścicielem od 7 sierpnia.
                  Teraz mam felgi aluminiowe 17 z ogumieniem 225/45, ale chcę mieć drugi komplet na zimę a pora jest na kupowanie zimowek teraz najlepsza.
                  Sorry za lamerskie pytanie ale czy takie będą dobre w sensie rozmiarówki? Na zimę chce rozmiar 16.
                  Zobacz Alufelgi ALUTEC Grip Polar 6,50x16 5x114,30 ET39,00 w Oponeo. Gwarantujemy bezpieczne zakupy oraz darmową dostawę. Sprawdź naszą ofertę!

Opony chcę kupić takie:

Comment

• Zamieszczone przez bravossi Zobacz posta
                    Sorry za lamerskie pytanie ale czy takie będą dobre w sensie rozmiarówki?
                    Tak, tylko musisz jeszcze pamietać o pierścieniach centrujących do felg.
                    Moja łódka Civic..
                    Mój "klekocik" Ceed..
                    New... "Japończyk" e:Hev 2.0
                    Coś na temat olejów..

Comment

• Zamieszczone przez civicrob Zobacz posta
                      Ja tez polecam Dezenta Milano, ładnie wyglądają i są lakierowane, co na zimę jest dodatkową zaletą. Ja wziąłem ET45, ale teraz wybrałbym mniejsze ET, żeby felga bardziej wystawała do zewnątrz. Tutaj masz podgląd jak wyglądają RIAL-e

właśnie znalazłem fajne fele dla mojej. Rial Milano.
                      Thx

Comment

• Co sądzicie o tej oponie Panie i Panowie
                        Opony Bridgestone Blizzak LM005 225/45 R17 91 H FR w Oponeo to darmowa dostawa w 24h i atrakcyjne ceny. Sprawdź ofertę!

Comment

• index prędkości niezgodny z zaleceniami

Comment

• Witam wszystkich - od dziś jestem posiadaczem IX generacji Civica z silnikiem 1.8 w kolorze czerwonym. Z racji tego że auto jest na felgach 17 i oponach letnich, a zostały mi świetne zimówki z poprzedniego auta w rozmiarze 205/55/16 chciałem kupić jakieś felgi. Wpadły mi w oko 16 calowe od X generacji Civica - i tu trochę laickie pytanie one mają wymiar 16/7J/ET45 - z tego co widzę na szybko zalecane do IX generacji są 16/6,5J/ET45 i tu moje pytanie- nie będzie z tymi felgami od X generacji żadnych problemów z oponami 205/55/16? będą dobrze pasowały?

Comment

• Będzie dobrze,sam mam zimą felgi et54 na 17tkach.

Comment

• A czy felgi stalowe 16 z ET 55 do civic ix pasują.

Comment

Working...
                                X