Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie felgi aluminiowe 16”?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ja mogę ci polecić te alu https://xfelgi.pl/oxxo-oberon-5-blk-7x17-5x1143-et55 sam je mam i jeżdżę nimi w zimę i jestem zadowolony cena nie jest wygórowana a komfort jest polecam
    pozd

Comment

• Panie Antoni, całe dwa posty jakie Pan na Forum napisał zawierają linki do tego portalu. Do tego nie przywitał Pan się z nami w odpowiednim dziale, wnioskuję też, że nie czytał Pan regulaminu, gdzie jest napisane o tym, że reklamy, kryptoreklamy, szeptanej reklamy - nie uprawiamy. A z tej działalności Pana wnioskuję, że właśnie po to się Pan tu zarejestrował. No ale chciałbym się mylić. Proszę więc o zaprzestanie tego procederu i powrót do Regulaminu.

Comment

• Zamieszczone przez AntoniZielinski Zobacz posta
        ja mogę ci polecić te alu https://xfelgi.pl/oxxo-oberon-5-blk-7x17-5x1143-et55 sam je mam i jeżdżę nimi w zimę i jestem zadowolony cena nie jest wygórowana a komfort jest polecam
        pozd
        Poproszę o fotki jak na Civicu się prezentują.
        Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

• Zamieszczone przez Butler Zobacz posta
          Poproszę o fotki jak na Civicu się prezentują.
          Spoko podeśle Ci jak wrócę w styczniu/lutym.

Comment

• Ja zakupilem alutec poison czarne 16 z logo producenta na czerwono i do tego nokiany 205,55 16 pozdrawiam

Comment

• Czy użytkuje ktoś z Was felgi anzio turn czarne ?
              Rozmiar: 16x6.50
              Osadzenie ET: 38 , 45
              8-Freistellen-w500-h500-br0.jpg
              Last edited by votek; 06-12-2015, 22:27.

Comment

• Na aucie dobrze to wygląda...

Sama firma jest OK.
                ............................C I V I C
                .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                . .
                Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Zamieszczone przez votek Zobacz posta
                  Czy użytkuje ktoś z Was felgi anzio turn czarne ?
                  Rozmiar:16x6.50
                  Osadzenie ET: 38 , 45
                  [ATTACH=CONFIG]24860[/ATTACH]
                  Ja mam i jestem zadowolony - post 220

Comment

• Jaki klucz jest mi potrzebny do odkrecenia felg 17-stek ku mojemu zdziwieniu nie znalazłem podnosnika ani klucza

Comment

• Zamieszczone przez Piotr1983 Zobacz posta
                      Jaki klucz jest mi potrzebny do odkrecenia felg 17-stek ku mojemu zdziwieniu nie znalazłem podnosnika ani klucza
                      temat nieaktualny wystarczyla zwykla 19 balem sie ze cos bardziej skomplikowanego
                      p.s. zamowione felgi doszly opony rowniez wszytsko super ladnie tylko pierscienie wsadzili nie kompatybilne z felgami jaki i z otworem centrujacym ot wada zakupow przez internet

Comment

• Witam

Zrobiłem małą przymiarkę felg (wyszły mi prawie 16') model Borbet Y (podobre są również BBS SR), które pasują bardzo dobrze do nowego sporta prawie jak CTR
                        Ich wadą jest niestety to, że nie występują wkolorze czarny błysk, dlatego poniżej mała przeróbka w moim wykonaniu.

A tak w ogóle to Hania już w Gdyni

borbety civic red gradient.jpg

i w kolorze oryginalnym

borbet y srebrne civic red gradient.jpg

... jednak czarne
                        Last edited by votek; 01-01-2016, 18:25.

Comment

• Zdecydowanie czarne!!! Do tego zaciski na czerwono i będzie super wyglądało - ładnie wypełnią i powiększą wizualnie koło. A jakbyś jeszcze Eibachy dorzucił i czerwonego lipa na feldze zrobił to prawie pełnokrwisty CTR wannabe
                          . .
                          Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Jeszcz jeden pomysł na czerwony pasek

ATT 630CC ET35

att630cc civic red gradient.jpg

Comment

• Moim zdaniem poprzednie czarne jednak lepiej.
                              . .

Comment

• Borbet super, rzeczywiście jak BBS
                                Borbety wystąpują tylko w rozmiarze szerokość 7, ET 48 dla rozstawu śrub 5x114,3.
                                Mam nadzieje że je zamontujesz i wrzucisz zdjęcia, to wtedy jak będą na aucie wyglądały tak jak w katalogu to pewnie też się skuszę.
                                Jestem też ciekawy jaka jest waga takiej felgi oraz gdzie ją już spotkałeś w polskich sklepach, bo na razie tylko na zagranicznych serwisach w cenie ok 85 Euro za sztukę.

Comment

Working...
                                X