Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Fotele przednie - też tam coś czujecie ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Cojakco Zobacz posta
    Potwierdzam, też mam. Przy wymianie podszycia fotela prosiłem ASO o naprawę. Pomogło na 2 lata. Teraz znowu wraca ta przypadłość :/
    Dzięki...
    Sek w tym że już po gwarancji... wychodzi że to dojść częstą przypadłość... samemu raczej nie zamierzam nic kombinować przy fotelu. Jeżeli w Aso nie jest to droga zabawa to może i się skuszę. Co jak co to dziwne że takie dość niespotykane ... że mechanicznie z fotelem takie sprawy... coś co wydawało by się że nie do pomyślenia... prędzej sprawy materialowe... jakieś przecieranie itp. Ale że sprężyna??

Comment

Ja się przyzwyczaiłem, uznałem że lepiej że strzyka w fotelu niż w kręgłosłupie

Comment

A to mozna kupic nowe poszycie fotela ? Ile taka przyjembosc ?

Comment

Można kupić w ASO. Ceny nie znam, bo robiłem na gwarancji po 3 latach.

Comment

Można ale kosztuje majątek, nie pamietam ale poszycie czyli pokrowiec oparcia coś ponad 2000zl

Comment

Potwierdzam, próbowałem okleić taśmą izolacyjną miejsca styku tego pręta z konstrukcją fotela, ale pomogło na chwilę. Dziwne i wkurzające uczucie i odgłos podczas zmiany ułożenia ciała w fotelu. Po obejrzeniu filmu podejdę do tematu z opaska termokurczliwą - może będzie trwalsza ?
              Last edited by CHRIS1969; 20-06-2022, 13:31.

Comment

Zamieszczone przez CHRIS1969 Zobacz posta
                Potwierdzam, próbowałem okleić taśmą izolacyjną miejsca styku tego pręta z konstrukcją fotela, ale pomogło na chwilę. Dziwne i wkurzające uczucie i odgłos podczas zmiany ułożenia ciała w fotelu. Po obejrzeniu filmu podejdę do tematu z opaska termokurczliwą - może będzie trwalsza ?
                I jak? Dałeś tą opaskę?

Comment

Working...
                X