Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

porysowane progi;(

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Wreszcie znalazłem chwilę czasu aby pobawić się z folią. Na przód poleciał zestaw z allegro, mimo że są za krótkie to uważam iż spełnią zadanie bo chronią tam gdzie może wystąpić kontakt progu z buciorami . Co do tyłu to spreparowałem kilka wariantów wielkościowych folii i ostatecznie przykleiłem dwa wybrane, tak by porównać jak to na aucie leży. Ostatecznie zdecyduje się na większy wariant (będzie lepiej chronił przed butami dzieci). Wrzucam fotki jak to wyszło przodu oraz większego wariantu z tyłu. Mogę zrobić zdjęcie szablonu z wymiarami jakby ktoś był chętny.
    Załączone pliki

Comment

Zamieszczone przez gr0mitss Zobacz posta
      Wreszcie znalazłem chwilę czasu aby pobawić się z folią. Na przód poleciał zestaw z allegro, mimo że są za krótkie to uważam iż spełnią zadanie bo chronią tam gdzie może wystąpić kontakt progu z buciorami . Co do tyłu to spreparowałem kilka wariantów wielkościowych folii i ostatecznie przykleiłem dwa wybrane, tak by porównać jak to na aucie leży. Ostatecznie zdecyduje się na większy wariant (będzie lepiej chronił przed butami dzieci). Wrzucam fotki jak to wyszło przodu oraz większego wariantu z tyłu. Mogę zrobić zdjęcie szablonu z wymiarami jakby ktoś był chętny.
      Możesz wrzucić zdjęcie szablonu z wymiarami? Jak się spisuje folia od sierpnia ? Widać ślady zużycia na niej ?

Comment

Hej,
        U mnie folia (taka jak na zdjęciach gr0mitssa) naklejona na progi prawie rok temu, kupiona na Ali. Mam niedużego psa, który zawsze wsiadając do auta staje na próg i go drapie. Nie widać żadnych śladów zużycia. Uważam, że to bardzo dobra inwestycja za 3 dolary.

Comment

W załączeniu przesyłam wymiary szablonu

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
          X