Mam te naklejki, kupiłem je niedawno i jak dotąd przykleiłem jedynie na tylne progi. Co do samej "instalacji" jest łatwa i u mnie jak narazie trzyma się dobrze. Moim jedynym zarzutem co do tych naklejek jest ich rozmiar (przynajmniej dotyczy to tylnych progów) - wg. mnie mogłyby one być dłuższe i wtedy lepiej spełniały swoje ochronne zadanie. na dniach planuje zrobić przody - mogę wrzucić fotki jak to wykonam.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
porysowane progi;(
Collapse
X
-
W załączeniu przesyłam zdjęcie naklejek. Niestety pod dokładnym obejrzeniu nie polecę tych naklejek, gdyż folia odkleiła się załamaniu progu, pomimo iż przy przyklejaniu leżała idealnie. Teraz dostaje się tam masa piachu/błota, w związku z czym naklejki są do ściągnięcia itp. Na chwilę obecną przymierzam się do zakupu zwykłej folii (tańszej) i pokombinowaniu jak to zrobić żeby było git.Załączone pliki
Comment
-
A jak zabezpieczyć te plastiki co wystają wyżej przed butami, sam często wsiadając przecieram butem nie mówiąc o dzieciakach z tyłu.
Tak wiem podnosić nogi wyżej, staram się ... ale dzieciakom ciężko wytłumaczyć ... a takie małe to nawet nie da rady wsiąść tyłem żeby nogi włożyć na końcu i zazwyczaj staje na próg a potem do środka ...
Comment
-
Zamieszczone przez PiotrekM. Zobacz postaJa zabezpieczyłem progi folią m3, efekty poniżej:
[ATTACH=CONFIG]42520[/ATTACH]
Comment
-
Zamieszczone przez gr0mitss Zobacz postaWszytko fajnie, tylko jedno miejsce u Ciebie mnie martwi - chodzi o załamanie progu gdzie widać folia nie chwyciła dokładnie i jest dziura, pod która z pewnością dostanie się syf
Comment
-
Zamieszczone przez PiotrekM. Zobacz postaNa którym zdjęciu, na drugim?Załączone pliki
Comment
-
Faktycznie, jutro sprawdzę i pewnie będzie do poprawki, dzięki za wyłapanie tego
Comment
-
Zamieszczone przez chromaticall Zobacz postaCiężko jest zrobić dwa czy trzy załamania na progu (do tego jeszcze podjeżdżające do góry) jednym kawałkiem folii. Z drugiej strony firma robiąca takie rzeczy powinna dopilnować. Ja jak robiłem u siebie, to po godzinie i zmarnowaniu metra bieżącego poddałem się i zrobiłem to na dwa kawałki.
Comment
Comment