Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

porysowane progi;(

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• porysowane progi;(

witam,
    auto ma 2 miesiące, a progi takie porysowane, że szok...normalnie jakby po uderzaniach czymś metalowym w lakier...
    można to reklamować? są jakieś nakładki do kupienia poza ASO?

Joe tak sobie poradził...O ile o te miejsca Ci chodzi.

Comment

Folia lub nakładki progowe w cenie poza ASO 160-180zł. Ja w swoim mam nakładki.

Comment

luzny41, jakbyś mógł podrzucić jakiś link to będę wdzięczny

Comment

Ja się bujam z tą folią od nowości, i do dziś nie założyłem. Ale nie mam żadnej ryski No tyle że dzieciaki wożę rzadko.

Joe miał chyba to: https://allegro.pl/folia-ochronna-na...051911546.html

Comment

Proszę bardzo

https://www.chromowane.com.pl/3624,l...x-5d-stal.html coś takiego mam tylko ceny teraz spadły.
            Last edited by luzny41; 11-04-2016, 15:38.

Comment

Mam auto koloru czarnego chciałem właśnie kupić te listwy na progi

tylko jaki kolor - doradzcie
              MAT - nakładka szlifowana na mat, wtłoczony pasek matowy
              SATYNA - nakładka zmatowiona, wtłoczony pasek lustrzany
              BLACK - nakładka wykonana z aluminium malowana na kolor czarny
              POŁYSK - nakładka polerowana na lustro, wtłoczony pasek matowy
              oraz https://www.moto-gadget.pl/pl/p/Pods...-5D-2012-/6357

Comment

Fajny jest chrom, ewentualnie czarny.
                Podnóżek mi się natomiast nie podoba, ale to ma się Tobie podobać.

Comment

Ja mam listwy OEM z podświetleniem, nie zanotowałem jeszcze żadnej rysy, ani na nich, ani na pozostałej części progów

Comment

Progi czarne w mojej Hani

DSC_0096.jpg
                    DSC_0094.jpg
                    Last edited by votek; 21-04-2016, 07:54.

Comment

Zamieszczone przez mirek58 Zobacz posta
                      Mam auto koloru czarnego chciałem właśnie kupić te listwy na progi

tylko jaki kolor - doradzcie
                      MAT - nakładka szlifowana na mat, wtłoczony pasek matowy
                      SATYNA - nakładka zmatowiona, wtłoczony pasek lustrzany
                      BLACK - nakładka wykonana z aluminium malowana na kolor czarny
                      POŁYSK - nakładka polerowana na lustro, wtłoczony pasek matowy
                      oraz https://www.moto-gadget.pl/pl/p/Pods...-5D-2012-/6357
                      Też się zacząłem przymierzać do kupna listw progowych. Przejrzałem allegro i różne sklepy i najbardziej mi się podobają właśnie te z linka powyżej (w kolorze BLACK). Tylko mam kilka wątpliwości jeszcze:
                      - inne modele są przetłaczane tak jak jest przetłoczony próg w aucie. A ten model akurat jest prosty - nie przeszkadza mi to wizualnie, tylko się zastanawiam czy to będzie dobrze dolegać do progu. Chyba, że one są wąskie (zdjęcie nie ma żadnego odniesienia do auta, więc ciężko stwierdzić) i prostu montuje się je dopiero za przetłoczeniem na progu (czyli kawałek będzie dalej odkryty). Do sklepu się nie idzie dodzwonić, więc może ktoś z Was ma taki model (@mirek58 - skusiłeś się na nie?) lub coś wie więcej na ich temat.
                      - a druga sprawa, to że akurat takie jak mi się najbardziej podobają (czarne) to pomalowane aluminium - i tu się z kolei zastanawiam czy zbyt szybko z nich farba nie zejdzie od szurania butami
                      Jest: 1985 Fiat 126p 650E, 2019 Jeep Compass 4x4 1.4t
                      Były: 2002 Honda Civic Sedan 1.6 VTEC, 2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC

Comment

Tam masz taki dopisek

Zdjęcia przedstawiają wizualny wygląd listew. Rzeczywiste wielkości i kształt listew różnią się w zależności od modelu samochodu. Listwy są dopasowane do konkretnego modelu samochodu. Nie jest to produkt uniwersalny.
                        Zakładam, że do konkretnego modelu są odpowiednio wyprofilowane.

Comment

Dopisek widziałem. Po prostu miałem nadzieję, że może ktoś takowe ma i namacalnie może potwierdzić, że będą dobrze leżeć
                          Jest: 1985 Fiat 126p 650E, 2019 Jeep Compass 4x4 1.4t
                          Były: 2002 Honda Civic Sedan 1.6 VTEC, 2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC

Comment

Spróbuj MI też się podobają, skorzystam z Twojego doświadczenia

Comment

Witam mam do was pytanie dotyczące nakładek progowych, mianowicie przymierzam się do kupna czegoś takiego:
                              OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Ale nurtuje mnie jedno pytanie czy nie będzie zbierać się pod tym woda a co za tym idzie po jakimś czasie wda się tam korozja. Co sądzicie o tym?

Comment

Working...
                              X