Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Trzeszczenie przy ruszaniu

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

O Matko ... w Toyocie po 200 000 km - nic nie trzeszczało (a zrobiona z twardego plastiku, ponoć najgorszy w klasie) .... Fabia po 230 tysiakach też nie trzeszczy. Octavia - cisza jak makiem zasiał, Opel też daje radę. A jeździ się "grubo" na flocie - jak wiecie :-) !
    U mnie zaczyna stukać coś z prawej strony, ale tylko na dziurach - przebieg......10 tys.

W walonej, 3 letniej A4 od niemca z przebiegiem "who knows", która czasami dopadam - felga 19" - też nic nie stuka.

Comment

No tak.. nigdzie nic nie stuka nie puka, tylko w nowym civicu... żałosne.. kto jeszcze ma takie doświadczenia ? może to tylko w moim jest jak makiem zasiał.. ? albo mam dużo miodu w uszach i nic nie słyszę..
      Moja łódka Civic..
      Mój "klekocik" Ceed..
      New... "Japończyk" e:Hev 2.0
      Coś na temat olejów..

Comment

Moja hania skończyła dziś 10 tys. Generalnie nie narzekam na hałasy, trzeszczenie, stukanie choć nie powiem - są, pojawiły się. Wczoraj np coś trzeszczało przy wyświetlaczu (dziś już nie). Moja droga do domu (ostatnie 100m) niestety sprzyja i sprzyjać będzie tym efektom. Ale... sąsiad zakupił najbardziej wypasiony model czeskiego producenta. I co... i trzeszczy. I z tyłu i z przodu... No to chyba hani za 80k wolno też gdzieś tam pisnąć. Skoro duży za prawie 160k może..? Kwestia czym dla kogo jest "jak makiem zasiał"...Oczywiście jak ten dziwny stukot przy wyświetlaczu powróci, przy przeglądzie nie omieszkam wskazać. Dodatkowo chyba dają głos mocowania pasów... A tak... "jak makiem zasiał". No pomijając że to Tourer i czasami roleta da znać...

Comment

U mnie nic nie trzeszczy i nie piszczy... Ale moje ucho może nie jest tak wprawione, chociaż słucham mam dobry. Czy Państwo trochę nie wyolbrzymiają problemów?
          Sugeruję przejazd starym autem i potem porównanie. Przypuszczam, że skoro autko jest dobrze wyciszone to w pewnym momencie wszystko traktujemy jako "trzaski".
          C I V I ɔ - It Drives You. Mój R18Z4.

Comment

Zamieszczone przez wildhedgehog89 Zobacz posta
            Czy Państwo trochę nie wyolbrzymiają problemów?
            No właśnie, to jest dobre pytanie.

Comment

Przebieg 38tys km nie zanotowałem niechcianych dzwiekow, ale tez nie wsluchiwalem sie... Moze jak zaczne to uslysze ...

Comment

po przejechaniu niecałego tysiaca kilometrow w mojej Hani nic nie trzeszczy )

Comment

Working...
                X