Kupiona w czerwcu 2013 r , zauwazylem miesic temu ,ze maskownica podszybia przy laczeniu sie z przednia szyba ma taka jakby uszczelke ,ktora powinna przylegac do szyby ,zamiast tego jest pofalowana jak firanka i bardz nie ladnie odstaje od szyby w kilku miejscach . Zglosilem ten fakt w Krakowie u dealera Arher ,powiedziano mi ze " to ni epodlega gwarancji bo to taki defekt estetyczny ,teraz tak robia "
Nie dalem za wygrana i zadzwonilem do Honda Poland i przeslalem zdjecia , Panowie z HP po kilku dniach przeprosili za podejscie nieprawidlowe firmy Arher w KR . i kazali sie zglosic do innego dealera na naprawe gwarancyjna . Nawiasem podobne usterki widzialem w kilku samochodach na podworku dealera ,samochodach nowych . innym problemem ale to chyba tylko u mnie jest "uszczelka " ktora jest maskownica gornej krawedzi przedniej szyby . Moja jest rowniez pofalowana i nie przylega rowno do karoserii,dachu .Bedziemy i tu tez dzialac zobaczymy co na to Honda .Problem w tym ,ze aby wymienic "uszczelke na nowa trzeba ponownie zamontowac szybe przednia a to juz troche roboty .Ogololnie to musze stwierdzic ,ze jakosc wykonania spadla bardzo w porownaniu do 2003 roku . Jak sie cos dowiem napisze .

Comment