Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lifting IX gena

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Szkoda tylko że w połączeniu z 1.4
    www.4kolkaszczescia.pl

Comment

Połączenie tej nazwy i detailingu z tym silnikiem to jakiś żart - z całym szacunkiem dla jego posiadaczy - ale może to ma być budżetowa wersja Sporta czy coś.
      Tak czy siak chyba VIII gen dużo lepiej wyglądała z lakierowanymi nadkolami.

Comment

No z tymi nadkolami to zdecydowanie fakt. 8gen z malowanymi nadkolami i siatkowym grillem jak wychodził w wersji GT w 2011 wypadal lepiej. No i był z 1.8 ... do 1.4 taki styling... kolejna Honda wolniejsza niż wygląda
        ............................C I V I C
        .. generacje . wersje usportowione ..silniki
        . .
        Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Ta wersja X jest tez z innymi silnikami. Akurat wkleiłem 1.4 ale mozna brac klekota czy 1.8 też.

Malowane nadkola w kolor nadwozia to moim zdaniem najlepsze co może być do 8 i 9 gen.
          Zawsze się zastanawiałem po co te idiotyczne plastikowe nakładki wymyslili....
          Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Zamieszczone przez Glosima Zobacz posta
            Zawsze się zastanawiałem po co te idiotyczne plastikowe nakładki wymyslili....
            Po co? Żeby było co malować

Comment

Working...
            X