Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Następca Civica VIII - IX generacja

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta
    myślę że na Ciebie czas ... by zmienić markę ale na forum zostań, poczytamy o tych wspaniałych lepszych bolidach.
    Markę juz zmieniłem - oczywiście częściowo, bo jednak Jazza w tym roku kupiłem jako drugie auto
    I co dziwne jesteśmy bardziej z żoną zadowoleni z Jazza 1.4 niż z Civica 8gen 1.8

A z bagaźnikiem zawsze twierdziłem, że jest bardzo dobry jak na hatchbacka. No ale niektórzy twierdzili, że jest lepszy niż kombi i tutaj już zgodzić się nie mogłem :P

Na pewno napiszę jak się nowym autem jeździ jak tylko 10 tys km przejadę - tak dla porównania :P
    Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

• Zamieszczone przez Glosima Zobacz posta
      I co dziwne jesteśmy bardziej z żoną zadowoleni z Jazza 1.4 niż z Civica 8gen 1.8
      To rzeczywiście trochę dziwne, ale potwierdza teze że czasem mniej oznacza lepiej. Przykładem z życia jest to, że czasem lepiej jest powiedzieć mniej niż więcej.
      Zaś zadowolenie z Jazza może wynikać z lepszego dopasowania do Waszych potrzeb. Temat dopasowania poruszył już kiedyś Alix. Teraz musicie Oboje przekonać się do nowego nabytku. Rozczarowanie w tym względzie byłoby dosyć kosztowne.

Comment

• Ciekawa dyskusja. Ja mam dość konserwatywne usposobienie i bardzo cenię "stary", czyli sprawdzony i niezawodny silnik Hondy. Co więcej, bardzo lubię, jak jeździ i nie zamieniłbym na żadne turbo. Jeśli czegoś bym chciał, to wersji z jeszcze mocniejszą benzyną- ale tradycyjną, bez turbo. Co do marek japońskich innych. Rzeczywiście trochę przyspali. Ale jak widzę, choćby Xperia z1 zbiera dużo świetnych recenzji, a do tego dobrze się sprzedaje.

Comment

• Zamieszczone przez Yary Zobacz posta
          Ale jak widzę, choćby Xperia z1 zbiera dużo świetnych recenzji, a do tego dobrze się sprzedaje.
          Mam Xperię Z tablet - bardzo dobry sprzęt. Design rewelacyjny.
          Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Working...
          X