Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rysy na ekranie Connecta

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez gr0mitss Zobacz posta
    W moim przypadku sprawa kończy się na wymianie Connecta+.
    Bardzo dobra decyzja i fajnie, że udało się to zrobić z ubezpieczenia firmy, która nabałaganiła. Ta rysa jest dość spora. Dałoby się ją spolerować, ale byłoby mega ciężko. Niektóre folie potrafią zamaskować drobne ryski, ale w przypadku tej, chyba by to nie przeszło.
    Pozdrawiam Czarodziej
    Mój Szogun

Comment

Zamieszczone przez maniek26 Zobacz posta
      Jaki jest koszt wymiany Conecta.
      Pytam bo ostatnio na przegladzie pochwalilem sie filmem jak moja navi gubi zasieg i auto jedzie np 200m od autostrady po pobliskim polu. Facet zaproponowal mi wymiane Conecta. Tak zaskoczyl mnie ta propozycja ze odmowilem i powiedzialem ze wrocimy do tematu na kolejnym przegladzie
      Cenę wysłałem na priv. W temacie ogólnym napiszę, iż jest to kwota 5 cyfrowa

Comment

Zamieszczone przez semthex Zobacz posta
        Maniek nic tylko się cieszyć, że nasze ASO takie chętne. W Renault by Ci wmówili, że to jest cecha a nie wada
        No akurat byl to serwis w Niemczech no ale ASO Honda.
        Zapewne taki serwis ma potrzebe posiadania takiego ''niesprawnego'' egzemplarza ktory moga '' naprawic'' i sprzedac.

Comment

Jestem świeżo po wymianie Connecta, stary moduł dostałem bez problemu z powrotem więc wrzucam fotki, które mogą pozwolić na identyfikację sprzętu jaki montuje fabryka jak i złącz z tyłu Jutro wrzucę fotki porównawcze z rysą przed i po naklejeniu folii (polecanej z allegro) tak by było widać czy jest możliwość maskowania takiego rodzaju uszkodzeń ww. folią - myślę, że może się takie coś komuś kiedyś przydać
          Załączone pliki

Comment

Macie może link do tej foli/szkła z allegro?

Comment

Tu kupowałem, sprzedawca bardzo pomocny, polecam. Dodam, że za 55 zł masz 2 folie plus jeden pasek do próbnego nałożenia. Kupiłem akurat to folię, gdyż na różnych forach chwalą ja jako dobrze maskująca rysy
              Last edited by gr0mitss; 06-12-2017, 19:15.

Comment

Dziękuje, i pozdrawiam.

Comment

Co zamierzasz zrobić z tym starym Connectem, który dostałeś z powrotem po wymianie na nowy?

Comment

Zamieszczone przez Tomasson Zobacz posta
                    Co zamierzasz zrobić z tym starym Connectem, który dostałeś z powrotem po wymianie na nowy?
                    Na chwilę obecną nie zastanawiałem się nad tym, zabezpieczylem go odpowiednio i leży sobie w szafie

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Comment

W końcu po dość długim czasie wrzucam obiecane zdjęcie z fragmentem folii przyklejonym na ryse. Można zobaczyć na ile ww folia przykrywa uszkodzenia tego typu

Comment

Gdybyś kiedyś chciał tego connecta spieniężyć, to daj znać

Comment

Tutaj ktoś sprzedaje bez +, jestem ciekaw czy ma kod odbezpieczający?
                          a tutaj jest z CD https://allegro.pl/honda-crv-cr-v-20...7.html#thumb/4

Comment

Pytanie czy od crv odpali w civic...

Comment

Working...
                            X