Zamieszczone przez gr0mitss
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rysy na ekranie Connecta
Collapse
X
-
Zamieszczone przez maniek26 Zobacz postaJaki jest koszt wymiany Conecta.
Pytam bo ostatnio na przegladzie pochwalilem sie filmem jak moja navi gubi zasieg i auto jedzie np 200m od autostrady po pobliskim polu. Facet zaproponowal mi wymiane Conecta. Tak zaskoczyl mnie ta propozycja ze odmowilem i powiedzialem ze wrocimy do tematu na kolejnym przegladzie
Comment
-
Zamieszczone przez semthex Zobacz postaManiek nic tylko się cieszyć, że nasze ASO takie chętne. W Renault by Ci wmówili, że to jest cecha a nie wada
Zapewne taki serwis ma potrzebe posiadania takiego ''niesprawnego'' egzemplarza ktory moga '' naprawic'' i sprzedac.
Comment
-
Jestem świeżo po wymianie Connecta, stary moduł dostałem bez problemu z powrotem więc wrzucam fotki, które mogą pozwolić na identyfikację sprzętu jaki montuje fabryka jak i złącz z tyłuJutro wrzucę fotki porównawcze z rysą przed i po naklejeniu folii (polecanej z allegro) tak by było widać czy jest możliwość maskowania takiego rodzaju uszkodzeń ww. folią - myślę, że może się takie coś komuś kiedyś przydać
Comment
-
Tu kupowałem, sprzedawca bardzo pomocny, polecam. Dodam, że za 55 zł masz 2 folie plus jeden pasek do próbnego nałożenia. Kupiłem akurat to folię, gdyż na różnych forach chwalą ja jako dobrze maskująca rysyLast edited by gr0mitss; 06-12-2017, 19:15.
Comment
-
Zamieszczone przez Tomasson Zobacz postaCo zamierzasz zrobić z tym starym Connectem, który dostałeś z powrotem po wymianie na nowy?
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Tutaj ktoś sprzedaje bez +, jestem ciekaw czy ma kod odbezpieczający?
a tutaj jest z CD https://allegro.pl/honda-crv-cr-v-20...7.html#thumb/4
Comment
Comment