Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Samochód zwariował - problem z zamkiem centralnym i klapą bagaznika.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Sprawdzę , dziękóweczka

Comment

Zamieszczone przez adex24 Zobacz posta
      To chyba znak ,że nie posiada alarmu. Aż dziwne ,żeby auto z 2012 r nie miało alarmu.
      Jaka wersja wyposażenia i z jakiego rynku? W PL wersje S i Comfort nie miały alarmu fabrycznego.

Zamieszczone przez adex24 Zobacz posta
      Dziś spotkał mnie ochroniarz z osiedla i mówił mi ,że któraś noc z rzędu auto wyje , odpala się alarm
      To co wyje w nocy w takim razie?

Comment

Ochroniarz to starszy człowiek w dodatku często na bani , wiec poddawałem w watpliwość iż to mój samochód wyje. W szczególności ,że najpierw mówił ,że to czerwony a później ,że to honda. Moja jest czarna. Ale czy takie czepianie się ma jakiś sens? M26 sprawdziłem tak jak mówiłeś, okazało się ,że posiada alarm

Comment

Problem rozwiązany. Samochód musiałem oddać do ASO , ponieważ żaden z trzech elektryków nie chciał się w to bawić , argumentując brakiem schematów itp. itd. Okazało się ,że wtyczka w tylnej klapie bagażnika miała pordzewiałe piny, pojawiało się zwarcie. Przeczyszczenie nic by nie dało, więc wymienili całą kostkę i z powrotem polutowali wszystkie kabelki. Koszt to 246 zł brutto

Comment

Czyli miałeś problem opisany TUTAJ. Był na to oficjalny biuletyn serwisowy.

Comment

Wychodzi na to że tak

Comment

Working...
              X