Panowie, czy ktoś wymieniał w swojej IX generacji żarówki H7 w światłach drogowych na żarówki LED H7? Ciekawi mnie temat, chciałbym to przetestować. Nie wiem tylko czy wystarczy zwykły LED, czy musi być taki z "Canbus".
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
reflektory led
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Elwizardos Zobacz postaPanowie, czy ktoś wymieniał w swojej IX generacji żarówki H7 w światłach drogowych na żarówki LED H7? Ciekawi mnie temat, chciałbym to przetestować. Nie wiem tylko czy wystarczy zwykły LED, czy musi być taki z "Canbus".
Musisz być również świadomy, że po takiej modyfikacji tracisz homologację na reflektor.
Zamieszczone przez maniek26 Zobacz postaNie wiem jak dokładnie działa sytem samopoziomowania ale może go nie być w civicach
Comment
-
Dzięki za szybką odpowiedź
Zamieszczone przez Lukas Zobacz postaMusisz być również świadomy, że po takiej modyfikacji tracisz homologację na reflektor.
Comment
-
Jest w sieci kilka testów konkretnych typów LEDów zamienników H7 i H4. Ogólnie szału nie ma, w dużej mierze problemem jest geometria źródła światła w zamiennikach i brak "wpasowania się" w ogniskową reflektorów od zwykłej żarówki. Ciężko uzyskać prawidłową linię światło cienia. Poczytaj, zerknij na kilka testów, zobaczysz w czym rzecz. Wbrew opiniom, moje LEDy w Lifestyle świecą b.dobrze. Uważam, że lepiej jak fabryczne xenony w mojej poprzedniej VIII
Comment
Comment