Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MirrorLink - Honda Civic 2015 9-gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Mario73 Zobacz posta
    Cześć Wam
    Taki komunikat mam na C+ po podłączeniu LG G8s i załączeniu Mirrorlink. Rozumiem że moja przygoda z Mirrorlink się skończyła zanim się zaczęła.[ATTACH=CONFIG]53029[/ATTACH]
    Na to wygląda. A czy LG w ogole obiecywalo, ze ten model wspiera MirrorLink?

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez Pi69 Zobacz posta
      Na to wygląda. A czy LG w ogole obiecywalo, ze ten model wspiera MirrorLink?

Czy LG obiecywało tego nie wiem ale ma funkcję Mirrorlink, jak ją włączę to zmienia się trochę ekran w telefonie a na Connect+ pojawia się dodatkowy ekran z informacją że "wczytuję" niestety po chwili dostaję info że "smartfon jest niekompatybilny"
      A czy w samym Connect+ trzeba coś włączyć/ustawić w androidzie?

Comment

Zamieszczone przez Mario73 Zobacz posta
        Czy LG obiecywało tego nie wiem ale ma funkcję Mirrorlink, jak ją włączę to zmienia się trochę ekran w telefonie a na Connect+ pojawia się dodatkowy ekran z informacją że "wczytuję" niestety po chwili dostaję info że "smartfon jest niekompatybilny"
        A czy w samym Connect+ trzeba coś włączyć/ustawić w androidzie?
        Nie, z kompatybilnym telefonem ML w HC uruchamia sie bez dodatkowych czarow.

Comment

Zamieszczone przez Pi69 Zobacz posta
          Nie, z kompatybilnym telefonem ML w HC uruchamia sie bez dodatkowych czarow.

Dzięki bardzo, w takim razie nie pozostaje nic innego tylko wymienić telefon

Comment

Odgrzeję temat. A czy próbował ktoś podłączyć telefon za pomocą Miradisplay przez złącze HDMI?

Comment

Dziala ale nie w ruchu bez jakiejs powaznej kombinacji i oczywiscie obsluga tylko z telefonu, takze generalnie poza obejrzeniem sobie filmika na postoju IMO bez sensu. Wymien stacje na dedykowana Androidowa i po problemie. Jest genialna i dziala i brzmi o niebo lepiej od tego gowna Fujitsu co jest na pokladzie. Szkoda sie z tym meczyc i tracic czas, lepiej id razu skoczyc do wspolczesnej epoki.
              ............................C I V I C
              .. generacje . wersje usportowione ..silniki
              . .
              Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Hej. Właśnie nadszedł kres mojej cierpliwości do Connecta (bez plusa). Możesz powiedzieć czym to można zastąpić i czy obsługuje DAB+ i fabryczną kamerę cofania? Mam Civica IX polift 2015.

Comment

Ja dziś jadę obejrzeć i przetestować używanego Sony Xperia Z3 Compact który podobno działa z mirrow linkiem.
                  Dam znać jak to działa.

Comment

Zamieszczone przez wlodek14a Zobacz posta
                    Ja dziś jadę obejrzeć i przetestować używanego Sony Xperia Z3 Compact który podobno działa z mirrow linkiem.
                    Dam znać jak to działa.
                    I jak? Dziala?
                    Mielibysmy kolejny, potwierdzony model kompatybilnego sprzetu...

Comment

Niestety zakup sie nie udał, nie chciał opuścić

Wysłane z mojego SM-M205FN przy użyciu Tapatalka

Comment

Dawno mnie tu nie bylo...
                        Żeby zaoszczędzić czasu i rozczarowań ewentualnym naśladowcom mojego odkrycia z MirrorLinkiem na Sony Xperia Z2...
                        Niestety... to, co najważniejsze czyli GoogleMaps już nie działa. Po kilku latach bardzo przyjemnego użytkowania tego rozwiązania (zjeździłem z tym kawał Europy i byłem bardzo zadowolony), jakoś w zeszłym roku Google musiało coś przestawić na swoich serwerach, bo nawigacja wyłącza się po uruchomieniu silnika (z jakimś komunikatem, który świadczy o tym, że to nie awaria tylko zaplanowana funkcjonalność), niezależnie od ustawień VSP Error. Przywracanie wcześniejszych wersji map nic nie dało (zresztą zepsuło się mimo braku aktualizacji, które na wszelki wypadek wykonywałem ręcznie, żeby nie kusić losu).
                        Dla MirrorLink chyba faktycznie już nie ma ratunku...
                        Last edited by Pi69; 08-08-2023, 11:54.

Comment

Working...
                        X