Sprawdziłem, musi być włączony zapłon, potem - przycisk menu -> Dostosuj ustawienia -> Konfig. oświetlenia zewn. -> Autom. wył. reflektorów -> 0s, 15s, 30s itd.. tutaj wybiera się czas.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Włączone lampy podczas zamykania/ otwierabnia auta
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaSprawdziłem, musi być włączony zapłon, potem - przycisk menu -> Dostosuj ustawienia -> Konfig. oświetlenia zewn. -> Autom. wył. reflektorów -> 0s, 15s, 30s itd.. tutaj wybiera się czas.
Comment
-
Dzięki Kolego za chęci. Ale tak jak napisałem wcześniej - nie ma tego. W "dostosuj ustawienia" nie ma "Konfig. oświetlenia zewn."
Oczywiście silnik zgaszony - zapłon włączony.
Jak powyżej: przyciskiem w zegarach (ten wystający) mogę zmienić przebiegi A i B oraz ogólny. Ale ustawień oświetlenia nie ma.Last edited by bear; 07-03-2018, 08:14.
Comment
-
Mój jest z 14'-tego. To w takim razie wychodzi, że menu konfiguracji auta, się zmieniło w późniejszych modelach.
Comment
-
Pewnie trzeba zrobić aktualizację softu interfejsu komputera...
Comment
-
Z tego, co grzebałem tutaj na forum, nikomu się takowej operacji przeprowadzić nie udało - ASO w znakomitej większości twierdziły, że to niemożliwe.
Będę w ASO (Biela) prawdopodobnie w przeciągu 2 tygodni, to spytam przy okazji (mam rocznik 2012). Może inaczej na to patrzą po gwarancji ;>Last edited by k0nrad; 12-03-2018, 13:25.
Comment
-
Lukas może coś wie na ten temat, może jest jakaś procedura po którą dla ASO nie chce się sięgać..
Comment
Comment