Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Mi też działa bez zarzutu [emoji6]

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Hmm, Panowie, moglibyście dać znać, która wersja GM działa?

Comment

• Mi działa 6.14.5 poczytaj wpisy z X.2019 w CRV 2015.
        Last edited by megipan; 14-09-2020, 20:47.

Comment

• Zamieszczone przez megipan Zobacz posta
          Mi działa 6.14.5 poczytaj wpisy z X.2019 w CRV 2015.
          Ahhh, o takich staruszkach rozmawiamy, to bez sensu, już przyzwyczaiłem się do Waze, który w sumie też po prostu przestałem odpalać.. Dzięki!

Comment

• Zamieszczone przez PJW Zobacz posta
            Ahhh, o takich staruszkach rozmawiamy, to bez sensu, już przyzwyczaiłem się do Waze, który w sumie też po prostu przestałem odpalać.. Dzięki!
            Do podstawowych zastosowan ten staruszek wystarcza.
            Ja uzywam go glownie do podgladu natezenia ruchu gdy zapuszczam sie do centrum w godzinach szczytu. Trase i omijanie korkow ogarniam wtedy sam.
            A gdy jade gdzies dalej, to podlaczam sie przez Mirror Link i wtedy mam wszystko czego dusza zapragnie (i pod wzgledem nawigacji i pod kazdym innym tez).

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Comment

• na jakim telefonie Ci mirror link działa?

Comment

• Zamieszczone przez semthex Zobacz posta
                na jakim telefonie Ci mirror link działa?
                Xperia Z2. Działa wyśmienicie, używam od dawna jako panaceum na "kulawość" Connecta (i tylko do tego mi sluzy ten zabytek). Opisywałem temat obszernie w wątku dotyczącym MirrorLink: https://www.civicforum.pl/showthread.php?p=439641

Comment

• Honda Conect plus Civic IX istnieje jakiś działający YouTube ?

Comment

• Zamieszczone przez loniek Zobacz posta
                    Honda Conect plus Civic IX istnieje jakiś działający YouTube ?
                    Istniał. Podobno jednak przestał gadać z YT jakiś czas temu (osobiscie nie uzywalem).
                    Niestety, mozemy sobie szukac muzealnych apek, zeby pasowaly do systemu, ale na zmiany w interfejsach poszczegolnych serwisow nie mamy wplywu.

Comment

• Witam. Nie dawno stałem się posiadaczem civic IX gen i mam pytanie czy po odłączeniu akumulatora jest potrzebny kod do odblokowania conecta?

Comment

• Zamieszczone przez jaix Zobacz posta
                        Witam. Nie dawno stałem się posiadaczem civic IX gen i mam pytanie czy po odłączeniu akumulatora jest potrzebny kod do odblokowania conecta?
                        Jesli connect byl fabrycznie w tym aucie, to nie. Po wlaczeniu zaplonu jednostka pogada sobie z elektronika auta i sama sie odblokuje.

Comment

• Ok, dziękuję za szybką odpowiedź. Wszystko jest fabryczne, auto kupione w salonie Hondy, więc zapytałem, bo mam roczną gwarancje, a nie dali mi kodu. W poprzedniej Hance VII gen dostałem kod do radia.

Comment

• Hej co to za soft? 10.067.01.2000

Comment

• Hej. Zawiesil mi się connect w Jazzie. Radio mam wyjęte, bo mialo jechać do speca ale odmówił naprawy bo chciał wiązke radia do kompletu. Radio na okroglo próbuje się uruchomić ale nie może. Czy zna ktoś rozwiązanie problemu???

Comment

• Witajcie ! Początkowo miałem problem z zainstalowaniem "honda permissions" na andku (przycisk zainstaluj nie był aktywny) ale po zainstalowaniu nowego softu i przywróceniu go do ustawień fabrycznych temat rozwiązany.
                                wałem waze i hula...

Netflix , bo z nim mam problem normalnie sie uruchamia i działa ale po przekroczeniu 5 km/h włącza się zabezpieczenie i nie można oglądać podczas jazdy. Ustawienia dla HP standardowe dla multimediów.

Ktoś pomoże ?

Comment

Working...
                                X