Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Na razie wyłączyłem i testuję. Jak się sytuacja zdarzy mimo wyłączonego Yanosika to będę wtedy przywracał do ustawień fabrycznych.

Comment

• właśnie wywalił mi się system z wyłączonym Yanoskiem tak więc wygląda na to że Yanosik nie jest tu winowajcą

Comment

• Krótkie pytanko na temat Spotify. Czy komuś udaje się odtwarzać podcasty dostępne w tym serwisie?
        Moja wersja aplikacji (8.4.57 z cmdroid) wprawdzie je widzi, ale odtwarzać nie ma ochoty (brak reakcji).
        Jak jest u Was?

Comment

• Witam, czy ktos miał do czynienia z Honda Hack?

Pierwszy post dodajemy w dziale powitań. Regulamin pkt 2
          Last edited by Paluch; 28-12-2019, 13:27.

Comment

• Ciekawe...

Nie jest napisane czy do Civic IX działa, ale moze ktoś testowal ;-)

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Zamieszczone przez kristofer55 Zobacz posta
              Ciekawe...

Nie jest napisane czy do Civic IX działa, ale moze ktoś testowal ;-)
              Nie testowałem, ale na forum XDA znalazłem wpis kogoś, kto testował i nie ruszyło.
              A to dlatego, że Honda Hack wspiera tylko Androida 4.2.2 i wyższe. Z resztą wymienione na ich stronie modele wszystkie mają andka 4.2.2, Civic jest wymieniony konkretnie X generacja, program jest rozwijany chyba od ponad dwóch lat i przez ten czas nikt nie skusił się na zrobienie go na Androida 4.0.4, także za bardzo nie widzę niestety szansy, aby to ruszyło w Civicu IX

Comment

• Witam i proszę o pomoc.
                Czytając ten wątek juz sie pogubiłem w tym co powinienem zrobić . Nie jestem za dobry w te klocki.
                Mam conect + , zainstalowanego yanosika który działał dośc długo . W zasadzie do czasu jak zrobiłem aktualizację conecta . teraz działa tylko z ręcznym zaciągniętym .
                Jak to naprawić ?
                Honda Permission jest i działa.
                Czy wystarczy nadać nowe uprawnienia Yanosikowi ? i to wystarczy ?
                czy trzeba cofnąć wersje tego connecta do poprzedniej ?
                20200105_194327.jpg

Proszę wrócić do regulaminu pkt 2.
                Last edited by Paluch; 06-01-2020, 22:19.

Comment

• Witam koledzy czy posiada ktoś z Was aktywny link do iGO Avic 9.18.28.624772 (v6)

Comment

• Zamieszczone przez Tomek.B Zobacz posta
                    Witam i proszę o pomoc.
                    Czytając ten wątek juz sie pogubiłem w tym co powinienem zrobić . Nie jestem za dobry w te klocki.
                    Mam conect + , zainstalowanego yanosika który działał dośc długo . W zasadzie do czasu jak zrobiłem aktualizację conecta . teraz działa tylko z ręcznym zaciągniętym .
                    Jak to naprawić ?
                    Honda Permission jest i działa.
                    Czy wystarczy nadać nowe uprawnienia Yanosikowi ? i to wystarczy ?
                    czy trzeba cofnąć wersje tego connecta do poprzedniej ?
                    Witaj, nadaj ponownie uprawnienia Yanosikowi w Honda Permission.

Comment

• Po dwóch latach używania HC RC6.1 dzisiaj zmieniłem na RC8 i kliknąłem w ustawieniach i zmienił mi się wygląd, jestem w szoku. Czytam to forum od dłuższego czasu, ale nigdy nie wpadłem na to, że HC może wyglądać inaczej...

IMG_3331.jpgIMG_3332.jpg

Comment

• Wygląd wyglądem ale nadal największym problemem jest to, że prawdopodobnie nei ma co marzyć o android kitkat 4.4. A już nawet nawigacja, której używałem przeszła własnie na 4.4.

Comment

• Hej kolego mozesz mi pomoc jak zmienic soft w HC bo sciagnalem ten z cm droid wkladam do usb pendriwe a on nie widzi pliku ?Jest jakis problem z usb czy cos takiego pisze .Problem jest chyba w tym ze moj HC ma nr id 6CC0 a ten soft jest na inny .Kolega mowil mi ze automatycznie ma sie zaczac aktualizacja softu?Napisz mi jak to zrobic mam rc8 a chce rc6.
                          Last edited by klonoa4; 15-01-2020, 14:47.

Comment

• AdrianF1, ten wygląd nie ma nic wspólnego z RC8, jest dostępny na HC od samego początku. Tak tylko, żebyś wiedział . Była już o nim mowa, przeczytaj wątek, długi, ale ogrom informacji.

Comment

• Zakupiłem kiedyś wersję Pro HondaHack i mimo prób nie udało mi się uruchomić na Civicu IX

Comment

• Bo HH nie jest do IX, tam jest inny android.
                                Moja Honda
                                https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Working...
                                X