Na razie wyłączyłem i testuję. Jak się sytuacja zdarzy mimo wyłączonego Yanosika to będę wtedy przywracał do ustawień fabrycznych.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez kristofer55 Zobacz postaCiekawe...
Nie jest napisane czy do Civic IX działa, ale moze ktoś testowal ;-)
A to dlatego, że Honda Hack wspiera tylko Androida 4.2.2 i wyższe. Z resztą wymienione na ich stronie modele wszystkie mają andka 4.2.2, Civic jest wymieniony konkretnie X generacja, program jest rozwijany chyba od ponad dwóch lat i przez ten czas nikt nie skusił się na zrobienie go na Androida 4.0.4, także za bardzo nie widzę niestety szansy, aby to ruszyło w Civicu IX
Comment
-
Witam i proszę o pomoc.
Czytając ten wątek juz sie pogubiłem w tym co powinienem zrobić . Nie jestem za dobry w te klocki.
Mam conect + , zainstalowanego yanosika który działał dośc długo . W zasadzie do czasu jak zrobiłem aktualizację conecta . teraz działa tylko z ręcznym zaciągniętym .
Jak to naprawić ?
Honda Permission jest i działa.
Czy wystarczy nadać nowe uprawnienia Yanosikowi ? i to wystarczy ?
czy trzeba cofnąć wersje tego connecta do poprzedniej ?
20200105_194327.jpg
Proszę wrócić do regulaminu pkt 2.Last edited by Paluch; 06-01-2020, 22:19.
Comment
-
Zamieszczone przez Tomek.B Zobacz postaWitam i proszę o pomoc.
Czytając ten wątek juz sie pogubiłem w tym co powinienem zrobić . Nie jestem za dobry w te klocki.
Mam conect + , zainstalowanego yanosika który działał dośc długo . W zasadzie do czasu jak zrobiłem aktualizację conecta . teraz działa tylko z ręcznym zaciągniętym .
Jak to naprawić ?
Honda Permission jest i działa.
Czy wystarczy nadać nowe uprawnienia Yanosikowi ? i to wystarczy ?
czy trzeba cofnąć wersje tego connecta do poprzedniej ?
Comment
-
Po dwóch latach używania HC RC6.1 dzisiaj zmieniłem na RC8 i kliknąłem w ustawieniach i zmienił mi się wygląd, jestem w szoku. Czytam to forum od dłuższego czasu, ale nigdy nie wpadłem na to, że HC może wyglądać inaczej...
IMG_3331.jpgIMG_3332.jpg
Comment
-
Hej kolego mozesz mi pomoc jak zmienic soft w HC bo sciagnalem ten z cm droid wkladam do usb pendriwe a on nie widzi pliku ?Jest jakis problem z usb czy cos takiego pisze .Problem jest chyba w tym ze moj HC ma nr id 6CC0 a ten soft jest na inny .Kolega mowil mi ze automatycznie ma sie zaczac aktualizacja softu?Napisz mi jak to zrobic mam rc8 a chce rc6.Last edited by klonoa4; 15-01-2020, 14:47.
Comment
-
Bo HH nie jest do IX, tam jest inny android.
Comment
Comment