Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• U mnie podobnie 4.28.0.1 Waze działa w tle z włączonymi alarmami i delikatnym info o przekroczeniu prędkości, zaś na pierwszym planie mam GM.
    Do tego TomTom Fotoradary, ale coraz rzadziej. Waze ma coraz bogatszą bazę min i użytkowników.

Comment

• Panowie i Panie, Honda CRV z andkiem 4.0.4 Czy jest coś nowszego ? jeśli jest to czy warto wgrywać nowszy? chciałbym pobawić się nakładkami i apkami za jakiś czas i nie chciałbym sobie czegoś zablokować nowszą wersją. (Chodzi mi o dostępność apek i stabilność działania system HC+)

Comment

• Zamieszczone przez ZbyszekS Zobacz posta
        Zainstalowałem Waze 4.28 i nie zawiesza się. tak jak pisałem nie próbowałem wysyłać komunikatów, bo to robię w Yanosiku który pracuje w tle. Poprzednie wersje Waze (wcześniejsze niż 4.26) zawieszały się szczególnie w korkach jak auto dłużej stało - chyba przy próbie wyświetlenia jakiejś reklamy, lub jak wyświetlały jakiś komunikat. Od 4.26 nic takiego nie występuje, działa płynnie, trasy przelicza, korki widzi i - przynajmniej w Krakowie - pokazuje coraz więcej użytkowników. Nie mam zastrzeżeń.
        Ok, dzięki. W takim razie instaluje nową wersję
        Którą wersję Yanosika używasz i czy można wyciszyć komunikaty ? Bo z tym ostatnio miałem problem.

Comment

• Zamieszczone przez kristofer55 Zobacz posta
          Ok, dzięki. W takim razie instaluje nową wersję
          Którą wersję Yanosika używasz i czy można wyciszyć komunikaty ? Bo z tym ostatnio miałem problem.
          W najnowszej można w końcu wyciszyć.

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka

Comment

• czy ktoś sie juz spotkał z problemem instalacji aplikacji samochód z CR-V z 2017 świeży - nie podświetla się opcja "zainstaluj" w CR-V z zeszłego roku wszystko się instaluje i działa .
            Przywracałem do ustawień fabrycznych.
            Próbowałem rożnych opcji i nic.
            Czyżby coś po blokowali?
            Spotkał się ktoś z tym problemem?

Comment

• Mam dokladnie tak samo. Nie można wcisnąć zainstaluj na zadnej apk. Jest nieaktywne. Reset 10sekundowy, reset przez ustawienia, wywalenie aplikacji AHA nic nie daje. Nazwa pliku poprawna.

Comment

• A czy akceptacja na aplikacje z nieznanego źródła jest zaznaczona?

Comment

• Zamieszczone przez benekx Zobacz posta
                  czy ktoś sie juz spotkał z problemem instalacji aplikacji samochód z CR-V z 2017 świeży - nie podświetla się opcja "zainstaluj" w CR-V z zeszłego roku wszystko się instaluje i działa .
                  Przywracałem do ustawień fabrycznych.
                  Próbowałem rożnych opcji i nic.
                  Czyżby coś po blokowali?
                  Spotkał się ktoś z tym problemem?
                  Auta z produkcji 2017 mają fabrycznie wgrane Honda Connect RC7, w którym niestety nie działa sztuczka z niższym wersji.
                  Temat pojawił się już jakiś czas temu na XDA Developers.
                  Sunday Driver

Comment

• Zamieszczone przez PJW Zobacz posta
                    A czy akceptacja na aplikacje z nieznanego źródła jest zaznaczona?
                    Tak. Zaznaczone i nie idzie. chyba wlasnie problemem bedzie Rc7 domyslnie wgrany przez honde. Trzeba bedzie poczekać na rozwiązanie.

Comment

• Zobaczcie czy teraz wgrywanie aplikacji nie będzie metodą taka co w X genie. Instrukcja jest w odpowiednim dziale Civica X.
                      Moja Honda
                      https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Ciekawe czy Tourer z 2017 r będzie miał rc7

Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
                        MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

• Podejrzewam, że wystarczy podmienić ręcznie plik allowed_installations.list tak żeby miał wpisany sigdigest PREINSTALL dla HondaAppCenter_A1.apk.

Jedyne czego nie wiem to jak się tam dostać?

Wysłane z mojego LG-H840 przy użyciu Tapatalka
                          Sunday Driver

Comment

• Zamieszczone przez Krokiew Zobacz posta
                            Ciekawe czy Tourer z 2017 r będzie miał rc7

Podobno ma

Sunday Driver

Comment

• To jak podobno ma to da się
                              we wszystkich 9 z connecta wgrać.tylko po co? Żeby utrudnić wgrywanie aplikacji? Co daje nowego tc7 po za tym że jest to nowsza wersja,

MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

• Zamieszczone przez Krokiew Zobacz posta
                                To jak podobno ma to da się
                                we wszystkich 9 z connecta wgrać.tylko po co? Żeby utrudnić wgrywanie aplikacji? Co daje nowego tc7 po za tym że jest to nowsza wersja,

Wgrywanie aplikacji odbywa się dzięki dziurze w oprogramowaniu, która już jakiś czas temu została załatana. Pomagał reset do ustawień fabrycznych, który wycofywał część aktualizacji. RC7 zostało skompilowane już na w 100% zaktualizowanym sofcie. Dlatego jest lipa.
                                Pamiętaj też, że Honda nigdy nie wspierała wgrywania własnych aplikacji

Sunday Driver

Comment

Working...
                                X