Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ostatnia wersja ze wszystkimi funkcjonalnymi poprawkami to 3.1.2.0 z 10.05.2017 i 65,9 MB...
    Kolejne to nowy interfejs, bajery, reklamy itp.
    był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
    jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
    sigpic
    http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic

Comment

• Zamieszczone przez sunday70 Zobacz posta
      Witam serdecznie. Czy ostatnia wersja Yanosika i Spotify działa stabilnie?
      trochę się zaśmiałem jak to przeczytałem, bo na Connect+ to nawet aktualizacja tej głównej apki hondowskiej co tam jest, zawsze się wykrzacza u mnie - tu chyba nic nigdy nie działa stabilnie, ja się czuję jakbym miał tablet za 300zł jak coś robię na tym Connect+

Comment

• Pisałem, że najnowszy nie działa stabilnie, ale niestety trzeba się przekonać samemu.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Comment

• 2.6.8.2 najbardziej stabilna wersja

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Comment

• Czy ktos ma dostep do plików RC6 i RC6.1 do aktualizacji?

Comment

• Zamieszczone przez ASz
              Ok, jaką wersję ściągnąć by być zadowolonym z działania Yanosika na HC?
              Yanosik 2.6.8.2 , może i stara ale bardzo stabilna i przewidywalna

Comment

• No cóż, usiłuję wgrać kilka appek na conntect bez "+" z strony cmhonda i mam problem na andku 4.0.4
                Mianowicie... wrzucam apki na pendrive i wpinam do USB system widzi w (zainstaluj aplikacje) i wybieram przykładowo google maps, wyskakuje okienko zainstaluj ale jest wygaszone... tj. nie moge kliknąć aby zainicjować instalację. Jakieś rady? Czy trzeba tu coś więcej grzebać niż opisałem? Pozdrawiam a dla osoby pomocnej krata piwa i dziękóweczka

Comment

• Zamieszczone przez ZAWA Zobacz posta
                  No cóż, usiłuję wgrać kilka appek na conntect bez "+" z strony cmhonda i mam problem na andku 4.0.4
                  Mianowicie... wrzucam apki na pendrive i wpinam do USB system widzi w (zainstaluj aplikacje) i wybieram przykładowo google maps, wyskakuje okienko zainstaluj ale jest wygaszone... tj. nie moge kliknąć aby zainicjować instalację. Jakieś rady? Czy trzeba tu coś więcej grzebać niż opisałem? Pozdrawiam a dla osoby pomocnej krata piwa i dziękóweczka
                  Przywróć androida do wersji pierwotnej i wtedy spróbuj wgrać apki. Nie aktualizuj honda apps. Pozdrawiam

Wysłane z mojego HTC_D820u przy użyciu Tapatalka

Comment

• Czy to normalne, że po odebraniu połączenia w telefonie, a nie przez system w samochodzie rozmowa włącza się w "trybie dyskretnym"? Niby jest to logiczne, ale nie wiem czy tak jest zawsze czy u mnie coś jest specyficznego

Comment

• Witam czy ktoś może pomóc po dzisiejszej aktualizacji systemu do RC6.1 android 4.0.4 aplikacja Honda Permissions nie dziala poprawnie .Instaluje się ale po opuszczeniu hamulca ręcznego system przełącza się do zwykłego stanu co powoduje wyłączenie np. Google Maps. System został zresetowany ,aplikacje hondy nie aktualizowane . Dodam że przed aktualizacją wszystkie programy działały bez problemów .

Comment

• U mnie podobna sytuacja występuje po aktualizacji do RC6, przed aktualizacją zawsze połączenia odbierane były w trybie głośnomówiącym.
                        Po aktualizacji połączenia odbierane są przez telefon, na wyświetlaczu Connect wyświetla się rozmówca. Co mnie osobiście smuci to fakt, że nie mogę przełączyć z trybu dyskretnego w głośnomówiący.
                        Czy ktoś zaobserwował podobny problem? jest metoda przywrócenie funkcjonalności zestawu głośnomówiącego?

Comment

• Zamieszczone przez ikrzysiek Zobacz posta
                          Witam czy ktoś może pomóc po dzisiejszej aktualizacji systemu do RC6.1 android 4.0.4 aplikacja Honda Permissions nie dziala poprawnie .Instaluje się ale po opuszczeniu hamulca ręcznego system przełącza się do zwykłego stanu co powoduje wyłączenie np. Google Maps. System został zresetowany ,aplikacje hondy nie aktualizowane . Dodam że przed aktualizacją wszystkie programy działały bez problemów .
                          Dodałeś na nowo uprawnienia do aplikacji w Honda Permissions?

Wysłane z mojego LG-H840 przy użyciu Tapatalka
                          Sunday Driver

Comment

• Możesz podpowiedzieć jak to idzie ,jak dodać uprawnienia do Honda Permissions ?

Comment

• Jeżeli pytasz czy w zakładce "Allowed Installations" przy wpisie "HondaAppCenter_A1.apk" powinna być wpisana wartość "PREINSTALL" - to teraz sprawdzalem i jest "PREINSTALL" . Masz jakiś pomysl ?

Comment

• Nie, zakładka Proces Controls. Dla każdej 'dodatkowej' aplikacji powinieneś utworzyć nowy wpis. Aktualizacja HC lub reset do ustawień fabrycznych przywracają standardowe ustawienia. Po każdej takiej operacji wpisy dla aplikacji trzeba dodawać od nowa.

Wysłane z mojego LG-H840 przy użyciu Tapatalka
                                Sunday Driver

Comment

Working...
                                X