Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez sunday70 Zobacz posta
    Witam serdecznie. Czy ostatnia wersja Yanosika i Spotify działa stabilnie?
    Yanosik nie działa stabilnie- potrafi się wieszać przy wył i wł (np tankowanie) potem b.trudno jest go uruchomić.

Comment

• Często też nie wyłącza się przy tym jak próbuje się go wyłączyć i trzeba na twardo. Albo nie synchronizuje powiadomień..

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Comment

• U mnie Yanosik 3.2.0.1 bez problemów działa. Tylko startuje z "pionowym ekranem" ale widocznie taka jego uroda.... poza tym bez zastrzeżeń.
        był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
        jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
        sigpic
        http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic

Comment

• Potwierdzam,
          podobnie jak u przedmówcy ZbyszekS Yanosik 3.2.0.1 działa bez problemów. Rozruch z pionowym ekranem

Comment

• Zamieszczone przez norbert8888 Zobacz posta
            Potwierdzam,
            podobnie jak u przedmówcy ZbyszekS Yanosik 3.2.0.1 działa bez problemów. Rozruch z pionowym ekranem
            A czy po trasie zlicza kilometry?

>>> Mój Tourer <<<

Comment

• Wersja Connect 6.1
              Waze 4.24.02, nadal nie działa zgłaszanie powiadomień, ale jak narazie nie zawiesiła mi się ani razu. Testuje dalej ;-)
              Yanosik 3.2.0.1 działa bez problemu. Używam tylko jako pływający widget.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Za bardzo pochwalilem, zawiesił się waze . Chyba nigdy wersja 4.x.x nie będzie stabilna

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Witam wszystkich użytkowników connecta
                  Od nowości nie podnosiłem wersji oprogramowania. Przypuszczam, że mam RC4 - autem wyjechałem z salonu w 03.2016
                  Podczas ostatniej wizyty zagaiłem o aktualizację i umówiłem się na termin osobny termin bo rzekomo wersje muszą być wgrywane w odpowiedniej kolejności RC4 do RC5, potem RC5 do RC6 i dopiero RC6 do RC6.1
                  Czy ktoś może potwierdzić że faktycznie jest taka procedura?
                  Czy gdzieś jest dostępny changelog tych aktualizacji? Wnoszą jakieś funkcjonalności czy tylko poprawa stabilności i błędów?
                  Będę wdzięczny za info zwrotne. We wtorek jadę do ASO.

Nie witamy się w dziale technicznym. Regulamin pkt 2.
                  Last edited by rambo7; 25-07-2017, 10:58. Powód: Przewodnik = Regulamin przy rejestracji.

Comment

• Zamieszczone przez gaciar Zobacz posta
                    Witam wszystkich użytkowników connecta
                    Od nowości nie podnosiłem wersji oprogramowania. Przypuszczam, że mam RC4 - autem wyjechałem z salonu w 03.2016
                    Podczas ostatniej wizyty zagaiłem o aktualizację i umówiłem się na termin osobny termin bo rzekomo wersje muszą być wgrywane w odpowiedniej kolejności RC4 do RC5, potem RC5 do RC6 i dopiero RC6 do RC6.1
                    Czy ktoś może potwierdzić że faktycznie jest taka procedura?
                    Czy gdzieś jest dostępny changelog tych aktualizacji? Wnoszą jakieś funkcjonalności czy tylko poprawa stabilności i błędów?
                    Będę wdzięczny za info zwrotne. We wtorek jadę do ASO.
                    Zapraszam do czytania wątku. Wszystko jest w nim umieszczone. Ewentualnie wyszukiwarka .

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Comment

• Witam serdecznie, mam pytanie odnośnie Torque. Jak połączyć aplikację z conectem?

Comment

• Zamieszczone przez norbert8888 Zobacz posta
                        Nie ma w opcjach ustawień ekranu?

Moja

Comment

• Niezależnie co dasz w ustawieniach ekranu i tak "pierwszy" ekran jest pionowo - po przejściu do mapy jest ok, pływająca ikonka też bez problemów.
                          sigpic

Comment

• Nic się nie zmieniło w nowej wersji, wygląda u mnie tak samo, nawet głos Iwony jest. Przy uruchamianiu już się wysypała 3 razy :/

Moja

Comment

• Na HC w Civicu nigdy nie było problemu z logowaniem niezależnie od wersji Yanosika.
                              A 3.2.1.0 chodzi bez zastrzeżeń, pionowy ekran jak był tak jest, tylko waga instalki już coś ponad 90MB
                              sigpic

Comment

• Ma ktoś podobny problem po aktualizacji HC chyba do wersji RC6 (0E.094.00.1123), że przy tej klasycznej szacie graficznej nie chce się wczytać tapeta na ekran? Niby jest podgląd, ustawiam, potwierdzam a nic się nie zmienia.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
                                X