Zamieszczone przez sunday70
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
U mnie Yanosik 3.2.0.1 bez problemów działa. Tylko startuje z "pionowym ekranem" ale widocznie taka jego uroda.... poza tym bez zastrzeżeń.był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
sigpic
http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic
Comment
-
Zamieszczone przez norbert8888 Zobacz postaPotwierdzam,
podobnie jak u przedmówcy ZbyszekS Yanosik 3.2.0.1 działa bez problemów. Rozruch z pionowym ekranem
Comment
-
Witam wszystkich użytkowników connecta
Od nowości nie podnosiłem wersji oprogramowania. Przypuszczam, że mam RC4 - autem wyjechałem z salonu w 03.2016
Podczas ostatniej wizyty zagaiłem o aktualizację i umówiłem się na termin osobny termin bo rzekomo wersje muszą być wgrywane w odpowiedniej kolejności RC4 do RC5, potem RC5 do RC6 i dopiero RC6 do RC6.1
Czy ktoś może potwierdzić że faktycznie jest taka procedura?
Czy gdzieś jest dostępny changelog tych aktualizacji? Wnoszą jakieś funkcjonalności czy tylko poprawa stabilności i błędów?
Będę wdzięczny za info zwrotne. We wtorek jadę do ASO.
Nie witamy się w dziale technicznym. Regulamin pkt 2.
Comment
-
Zamieszczone przez gaciar Zobacz postaWitam wszystkich użytkowników connecta
Od nowości nie podnosiłem wersji oprogramowania. Przypuszczam, że mam RC4 - autem wyjechałem z salonu w 03.2016
Podczas ostatniej wizyty zagaiłem o aktualizację i umówiłem się na termin osobny termin bo rzekomo wersje muszą być wgrywane w odpowiedniej kolejności RC4 do RC5, potem RC5 do RC6 i dopiero RC6 do RC6.1
Czy ktoś może potwierdzić że faktycznie jest taka procedura?
Czy gdzieś jest dostępny changelog tych aktualizacji? Wnoszą jakieś funkcjonalności czy tylko poprawa stabilności i błędów?
Będę wdzięczny za info zwrotne. We wtorek jadę do ASO..
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez norbert8888 Zobacz postapodobnie jak u przedmówcy ZbyszekS Yanosik 3.2.0.1 działa bez problemów. Rozruch z pionowym ekranem
Comment
-
Niezależnie co dasz w ustawieniach ekranu i tak "pierwszy" ekran jest pionowo - po przejściu do mapy jest ok, pływająca ikonka też bez problemów.był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
sigpic
Comment
-
Na HC w Civicu nigdy nie było problemu z logowaniem niezależnie od wersji Yanosika.
A 3.2.1.0 chodzi bez zastrzeżeń, pionowy ekran jak był tak jest, tylko waga instalki już coś ponad 90MBbył: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
sigpic
Comment
-
Ma ktoś podobny problem po aktualizacji HC chyba do wersji RC6 (0E.094.00.1123), że przy tej klasycznej szacie graficznej nie chce się wczytać tapeta na ekran? Niby jest podgląd, ustawiam, potwierdzam a nic się nie zmienia.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Comment
Comment