Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Będzie jeszcze jakaś aktualizacja Connecta? Ktoś coś wie?

Moja

Comment

• Zapewne, początkowo nic nie było. Teraz to już chyba 4 aktualizacja.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Comment

• Zamieszczone przez mehau Zobacz posta
        Udało się zhackować?
        Miałem dalej kombinować, ale w związku z wykrytymi przy okazji problemami z połączeniami przez system głośnomówiący HFT dogadałem się z ASO, że podjadę do nich i przy okazji sprawdzą i uaktualnią mi wersję firmware`u. U mnie w Androidzie jest w tej chwili 0C.091.01.0021 czyli RC6 ze stycznia tego roku. Najnowsza (majowa) to chyba RC6.1.
        Last edited by ATS; 23-05-2017, 18:48.

Comment

• Zamieszczone przez ATS Zobacz posta
          Miałem dalej kombinować, ale w związku z wykrytymi przy okazji problemami z połączeniami przez system głośnomówiący HFT dogadałem się z ASO, że podjadę do nich i przy okazji sprawdzą i uaktualnią mi wersję firmware`u. U mnie w Androidzie jest w tej chwili 0C.091.01.0021 czyli RC6 ze stycznia tego roku. Najnowsza (majowa) to chyba RC6.1.
          Ta versja ktora podajesz to jest RC5 natomiast RC6 to OE.094.00.0021.W czasie rozmowy w servisie dowiedzialem sie ze RC6.1 polecaja tylko tym ktorzy maja klopoty z polaczeniem Bluetooth

Comment

• OK. Dzięki za informację. Miałem wybrać się do ASO po aktualizację, ale udało mi się z pomocą dobrych ludzi z Motorola/Lenovo rozwiązać problem z systemem głośnomówiącym. Na nowym numerku firmware'u już mi nie zależy Próbuję w AHA radio uruchomić własne playlisty z Deezera. Otwiera je w nieskończoność i otworzyć nie może.

Comment

• Jak rozwiązali problemy? Podziel się

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Comment

• @ATS z Deezerem i Aha mam to samo, działa tylko flow. Problem zgłaszałem do supportu Aha, ale bez efektu. Jak byś doszedł do jakichś konkretnych wniosków to daj znać

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
                Last edited by baboo; 27-05-2017, 08:22.

Comment

• Zamieszczone przez PJW Zobacz posta
                  Jak rozwiązali problemy? Podziel się
                  Jeśli korzystasz przy systemie głośnomówiącym z któregokolwiek z modeli Motoroli/Lenovo to do prawidłowego działania sparowanego telefonu musisz wyłączyć w telefonie skanowanie bluetooth: Ustawienia -> Lokalizacja -> wciskasz trzy kropki w prawym górnym rogu -> wciskasz Skanowanie -> wyłączasz Skanowanie bluetooth. Nie wiem czy ten patent będzie działał w modelach innych producentów, chociaż to zmiana ustawień w Androidzie, więc może być skutecznym rozwiązaniem problemów z wykonywanie i odbieraniem połączeń via HFT.

Comment

• Zamieszczone przez baboo Zobacz posta
                    @ATS z Deezerem i Aha mam to samo, działa tylko flow. Problem zgłaszałem do supportu Aha, ale bez efektu. Jak byś doszedł do jakichś konkretnych wniosków to daj znać
                    OK. Rozejrzę się w sieci za jakimś patentem. Jeśli nic nie znajdę to zostanie tylko korzystanie ze Spotify przez bluetootha.

Comment

• Zamieszczone przez ATS Zobacz posta
                      OK. Rozejrzę się w sieci za jakimś patentem. Jeśli nic nie znajdę to zostanie tylko korzystanie ze Spotify przez bluetootha.
                      Spotify bez problemu możesz zainstalować na Connect. U mnie działa.

Comment

• A czy na Spotify działa ci sterowanie odtwarzaniem z kierownicy?

Comment

• W sumie nie próbowałem, samo sobie leci albo 2połowa steruje, ale gdzieś czytałem, że nie działa, więc pewnie i u mnie nie działa.

Comment

• Zamieszczone przez baboo Zobacz posta
                            A czy na Spotify działa ci sterowanie odtwarzaniem z kierownicy?

Nie, nie działa. Bardzo mało apel działa z kierownicy.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Comment

• Zamieszczone przez PJW Zobacz posta
                              Spotify bez problemu możesz zainstalować na Connect. U mnie działa.

tzn jak bez problemu? bez kombinatoryki? bo ostatnio trzeba było jakieś cuda robić, nazwę pliku, jakieś ustawienia konfiguracji itp

te nawet natywne apki jakieś się pojawiły, ale coś tam pobrać to tak można w kółko, pobiera się, wykrzacza itp, szlag trafia

Comment

• Witam serdecznie. Czy ostatnia wersja Yanosika i Spotify działa stabilnie?

Comment

Working...
                                X