Będzie jeszcze jakaś aktualizacja Connecta? Ktoś coś wie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez mehau Zobacz postaUdało się zhackować?Last edited by ATS; 23-05-2017, 18:48.
Comment
-
Zamieszczone przez ATS Zobacz postaMiałem dalej kombinować, ale w związku z wykrytymi przy okazji problemami z połączeniami przez system głośnomówiący HFT dogadałem się z ASO, że podjadę do nich i przy okazji sprawdzą i uaktualnią mi wersję firmware`u. U mnie w Androidzie jest w tej chwili 0C.091.01.0021 czyli RC6 ze stycznia tego roku. Najnowsza (majowa) to chyba RC6.1.
Comment
-
OK. Dzięki za informację. Miałem wybrać się do ASO po aktualizację, ale udało mi się z pomocą dobrych ludzi z Motorola/Lenovo rozwiązać problem z systemem głośnomówiącym. Na nowym numerku firmware'u już mi nie zależyPróbuję w AHA radio uruchomić własne playlisty z Deezera. Otwiera je w nieskończoność i otworzyć nie może.
Comment
-
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaJak rozwiązali problemy? Podziel się
Comment
-
Zamieszczone przez baboo Zobacz posta@ATS z Deezerem i Aha mam to samo, działa tylko flow. Problem zgłaszałem do supportu Aha, ale bez efektu. Jak byś doszedł do jakichś konkretnych wniosków to daj znać
Comment
-
Zamieszczone przez ATS Zobacz postaOK. Rozejrzę się w sieci za jakimś patentem. Jeśli nic nie znajdę to zostanie tylko korzystanie ze Spotify przez bluetootha.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez baboo Zobacz postaA czy na Spotify działa ci sterowanie odtwarzaniem z kierownicy?
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaSpotify bez problemu możesz zainstalować na Connect. U mnie działa.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
te nawet natywne apki jakieś się pojawiły, ale coś tam pobrać to tak można w kółko, pobiera się, wykrzacza itp, szlag trafia
Comment
Comment