Albo piszmy do hondy aby zlikwidowali te głupie restrykcje co można a co nie… w końcu dzieci autami nie jeżdżą. Bo generalnie na tym nam zależy aby działało w trakcie jazdy i żeby wsteczny nie wywalał apek.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Panowie spokojnie tyle czasu nic sie nie dzialo wiec chwile nie zaszkodzi jeszcze poczekać. Program jest rozwalony i z tego co widze to troche dlubania i magi dla mnie jest. Jak skonczy i zainstaluje a potem zapne wsteczny to bedzie wiadomo czy sukces.
Więc tak. Google Maps działa z uprawnieniami Garmina i ani radio ani kamera go nie wyłącza. Niestety nie da się podłączyć kolejnej aplikacji z uprawnieniami garmina bo je po prostu zastępuje. Kolega ściągnął program do zmiany uprawnień connecta ale nie chce zaryzykować podmiany bo podejrzewa że może nie postawić z powrotem androida. Ma też listę aplikacji uprawnionych i niestety o uprawnieniach garmina są tylko 2 aplikacje.Last edited by Alix; 29-05-2016, 20:13.
Comment
-
Zamieszczone przez Maccan Zobacz postaMam wersję bez garmina. Ale przydało by mi się wgrać jeszcze janosika i usługi Google aby były info o korkach. Ma wykaz wszystkich uprawnień do aplikacji więc jutro to posegregujemy i zobaczymy co dalej.
Comment
-
Trudno powiedzieć bo nie mam automapy. Ale każdy program to indywidualna robota. Mnie osobiście zależy na yanosiku i google maps z omijaniem korków. Spróbuje też waze. Łatwiej by było gdybyśmy dysponowali testową stacją bo można by było różne opcje spróbować.
Comment
-
Zamieszczone przez Maccan Zobacz postaMam wersję bez garmina.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez mehau Zobacz postaTak, zwykłe HC ma moduł GPS. Jedynie softu mu brakuje.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Oczywiście, że to sprawdzone, bo nawet jest aktywna ikonka GPS w androidzie i w opcjach można ją aktywować/dezaktywować. Niestety po moich doświadczeniach z Honda Plaza jestem bardzo sceptyczny co do ich wypowiedzi i filmików. Pan nie rozróżnia modułu GPS od nawigacji...
Generalnie stacje różnią się tylko softem oraz zaślepieniem przycisku do CD. Stacja CD jest, bo nawet czasem występuje ten błąd, że potrafi "szukać" płyty i mamy ten charakterystyczny dźwięk próby zassania CD.Last edited by PJW; 18-05-2016, 21:05.
Comment
-
Ja testowałem Waze i mi zawiesza apke jak próbuje dodać jakieś informacje z trasy itd. Sama mapa działa cały czas ale resztę mam zawieszona. Nie wiem czy czasami sama apka nie jest za bardzo pamiecio-zerna. Sama aplikacja graficznie jest dużo ładniejsza od pozostałych darmowych w z omijaniem korków. (dostępna dla Androida 4.0.4)Last edited by kristofer55; 18-05-2016, 21:40.
Comment
Comment