Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forumowa tapeta i-MID - IX gen ma się lepiej ;)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez PJW Zobacz posta
    (...)
    Btw Alix, masz pomiar temperatury oleju...po jakim czasie/dystansie dochodzi do około 80 stopni?
    Pozwolę sobie się wtrącić. W zimę przy mrozach olej się grzał maksymalnie po około 4-5km jazdy po mieście (ok 15min). W lato przy upałach jest to około 5min na zimnym po nocy silniku. Jako, że do temperatury oleju rzędu 70-80 stopni jeżdżę spokojnie i na podciśnieniu, to są to raczej wartości maksymalne i ewentualnie bardziej dynamiczna jazda może je skrócić.

Comment

Zamieszczone przez czterolistny
      Alix, jak wszedłeś w to menu?
      Na dole ekranu pisze. Nie wiem tylko czy ta opcja jest dostepna we wszystkich Hondach, czy tylko w "R".
      Pozdrawiam Czarodziej
      Mój Szogun

Comment

Tylko Type R ma to menu...
        ............................C I V I C
        .. generacje . wersje usportowione ..silniki
        . .
        Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

A czy ktos sie zastanawial czy samo przelozenie wyswietlacza z Rki nie spowoduje ze beda te opcje dostepne?
          4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
          Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Zamieszczone przez fetorman Zobacz posta
            A czy ktos sie zastanawial czy samo przelozenie wyswietlacza z Rki nie spowoduje ze beda te opcje dostepne?
            raczej nie

Comment

Gdyby się znudził standard na ekranie to z tu http://imidwallpapers.com/ można od biedy coś wybrać. A jak ktoś wymyśli jak powinny wyglądać własne zdjęcia żeby można było jak po konwersji na tej stronie wrzucić na i-mid to proszę o podpowiedź. Mi zdjęcia niestety nie dawały się odpowiednio przerobić i dalej hondzia ich nie akceptowała.

Comment

Nie jest to po prostu kwestia odpowiedniego formatu i rozmiaru obrazka?
                Instrukcja tako rzecze:
                Imidinstr.jpg
                Civic FB8
                Civic X 1.5 sedan

Comment

No niestety nie. Tą instrukcje czytałem i kombinowałem jak się da. Pod linkiem który umieściłem są tez zdjęcia 'prywatne', ale jak oni to zrobili nie wiem. Pewnie szczegół ale diabeł....

Comment

Info dla potomnych:
                    Po kupnie auto miałem opcje zmiany tapety w i-mid.
                    Jedyne co zrobiłem uaktualniłem aplikacje Honda App Center. i już opcji zmiany tapety brak.
                    Radio przywróciłem do ustawień fabrycznych mogę wgrywać aplikacje. lecz w i-mid tapety nie mogę ustawić.
                    można to jakoś cofnąć?

Comment

Wrzucam kilka tapet do I-MID powinny działać wszystkie. 1 (1).jpg1 (4).jpg1 (5).jpg1 (8).jpg1 (10).jpg

Comment

Working...
                      X