Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odtwarzanie mp3 z pendriva przez usb

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Witam ponownie, tak mozna wrzucic zdjecia tylko trzeba dobrac rozdzielczosc aby były na pełnym ekranie.zdjecie zony, dziewczyny albo tesciowej. . Pozdrawiam

Comment

Ewentualnie kochanki i wtedy awantura murowana ;D.
      Sposób wgrywania i parametry zdjęcia są opisane w instrukcji, jak ktoś czytał to wie ;D.

Comment

Nie od dziś wiadomo że prawdziwy mężczyzna nie czyta instrukcji a to było info dla tych co nie czytali
        CIVIC IX 1,8/142KM

Comment

Dziwne to co piszecie... ja mam w parę lat starszym 8gen pena 64GB i łyka bez pytania. Nie wierzę, że rozmiar jest problemem w nowszym aucie. A na jaki system plików jest sformatowany pendrive? Proponuję naprawdę poczytać obstrukcję insługi jak przygotować pena, np. jak nie włazi NTFS przeformatować na FAT32 i powinno być OK!

P.S. pendrive po wyłączeniu stacyjki ma odłączone zasilanie więc nie trzeba się martwić o akumulator (lampka gaśnie jak spojrzycie...).
          ............................C I V I C
          .. generacje . wersje usportowione ..silniki
          . .
          Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
            P.S. pendrive po wyłączeniu stacyjki ma odłączone zasilanie więc nie trzeba się martwić o akumulator (lampka gaśnie jak spojrzycie...).
            Dokładnie, całą zimę stoję z wpiętym pendrivem i jest ok.

Comment

Witam. Chciałem zapytać, czy odtwarzając album kapeli na wyświetlaczu może się ukazać okładka albumu. Oczywiście zakładając, że w folderku się ona znajduje. Pamiętam, że w instrukcji coś było wspomniane na ten temat, ale nie udało mi się tego uzyskać w mojej Hani.

Comment

Zamieszczone przez myram Zobacz posta
                Witam. Chciałem zapytać, czy odtwarzając album kapeli na wyświetlaczu może się ukazać okładka albumu. Oczywiście zakładając, że w folderku się ona znajduje. Pamiętam, że w instrukcji coś było wspomniane na ten temat, ale nie udało mi się tego uzyskać w mojej Hani.
                Wyświetlanie okładek dostępne jest tylko w przypadku podpięcia IPhone lub IPoda.

Comment

Dzięki Alwin! Pozdro

Comment

Pen GOODRAM GOODDRIVE EDGE 8 GB PD8GH2GREG śmiga nie ma problemu z odczytem.

Comment

Powalczyłem dziś z penami, obydwa 16 GB, obydwa sformatowane pod FAT32 tym samym programem z identycznymi ustawieniami. Rezultat "pqi" działa bezproblemowo, "Sony" nie udało się odpalić w żaden sposób.

Comment

A pozostałem parametry pendrive'ów? Nie tylko pojemność i format ma znaczenie.
                        C I V I ɔ - It Drives You. Mój R18Z4.

Comment

Zamieszczone przez wildhedgehog89 Zobacz posta
                          A pozostałem parametry pendrive'ów? Nie tylko pojemność i format ma znaczenie.
                          Hmm no w dobrym systemie powinno tylko to mieć znaczenie żeby kompatybilność była... Przecież USB jest kompatybilne "w dół" z obu stron, więc powinno czytać każdego czy to no name czy PQI czy Sony... Dziwne. Ja do tej pory podłączałem do ufo kilka różnych i nigdy nie zastrajkował, a to przecież device sprzed paru lat w stosunku do Waszych autek
                          . .
                          Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
                            Hmm no w dobrym systemie powinno tylko to mieć znaczenie żeby kompatybilność była... Przecież USB jest kompatybilne "w dół" (...)
                            Bardziej chodziło mi o prędkości niż wersję USB, bo na tej płaszczyźnie nie powinno być zgrzytów. Mi również nie zdarzyło się, aby jakiś pendrive odmówił współpracy. Ale pomyślałem, że może jeśli np. prędkość odczytu pendrive'a jest na poziomie żółwia w japonkach, a plików jest sporo to odczyt może po prostu trochę trwać.

Comment

Co do prędkości to czuć - dlatego pierwszego pena 16GB musialem podmienić, bo czytał go ponad 4 minuty (załadowany na full MP3) zanim zaczął odtwarzać co było irytujące... - ale nie powinno wpływać na sam fakt odczytu. Przecież strumień MP3 nawet 320kbps to taka cienizna że nawet najstarszy pendrive da radę...
                              . .

Comment

Dokładnie, chodziło mi o załadowanie plików - nie ich odtwarzanie. Może kolega Tactical miał za długo komunikat o wczytywaniu (z uwagi na niską prędkość) i stwierdził, że nie działa po prostu.
                                Dlatego zapytałem o pozostałe dane.

Comment

Working...
                                X