Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Postojówki białe LED i np H4 SUPER WHITE--> wątpliwości

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Postojówki białe LED i np H4 SUPER WHITE--> wątpliwości

Witam wszystkich, mam Hondę IV generacji w której od jakiegoś czasu myślę o założeniu białych Ledowych postojówek (myślę że całkiem nieźle by wyglądała) i nowe H4 też jakaś "ksenonowa biel" albo coś w ten deseń, ale mam wątpliwości co ich do legalności i przepisów ruchu drogowego. Moim zdaniem nic mi nie mogą zrobić przy kontroli bo przeciez kolor się nie zmienił a po drugie nie będą się aż tak rzucały w oczy żeby mogli mnie pod tym pretekstem zatrzymać... sam nie wiem, cena zabrania dowodu albo kłopoty z przeglądem kosztem estetyki i fajnego wyglądu... Pozdrawiam

Ja posiadam taki zestaw i powiem tak, białe postojówki swieca troche na niebiesko . Auto z takimi ledami nie przejdzie przeglądu, jak ich nie wymontujesz . Poza tym wygląd jest super, moge podesłać fotki

Comment

Witam Serdecznie
      Rownierz podpinam sie pod temacik :->
      Chcialem zrobic to samo od pewnego czasu... Slyszalem ze o Xenony z Homologacją sie nie czepiają ale slyszalem tez ze o LED'y juz Misie tak i tak samo diagnosci na przeglądach :-/ Co wy na to?

Razem z Baton'em czekamy na Waszą pomoc

P.S.
      Jak to jest z tymi Xenonami?
      Jesli jesli jest napisane Mega Blue to one dają jaką barwe swiatla?

Pozdrawiam Serdecznie ops:

Comment

o LEDY będą się czepiać , a żarówki mam xenony Philipsa i nie mają prawa, dodatkowo przy zakupie tych żarówek dostaje sie pakiet assistance na te żarówy

Comment

Kolego RADMAK a jaki jest taki koszt takiego zestawu Philipsa jak ty posiadasz :?:

Comment

Powiem tak, ja dałem za dwie zarówy h4 philipsa + postojówki za 60zł ;]

Comment

To nie tak zle ;-)
              Myslalem ze cena bedzie jakas kosmiczna za Philipsa
              Ja widzialem same Xenony za 40 zeta w hipermarkecie ( i to jeszce chyba jakies badziewia :-/ )

Dzieki Wielkie za Info
              Pozdro

Comment

Wole dolozyc pare zeta i miec cos pożądnego i sprawdzonego ;-)

Comment

Tak wielkie dzięki za zainteresowanie, jeszcze mam prośbę Radmak o wysłanie tych fotek tak z zainteresowania ;-) najlepiej na maila [email protected] jeszcze raz Dzieki Wam za pomoc!!

Comment

Jesli byla by taka mozliwosc to rownierz zkozystam z Twojej uprzejmosci i poprosilbym o te fotki ops: mozesz mi na priva tutaj przeslac link (np. do wyslijto.pl wystarczy samą fotke zaladowac i nic wiecej, bez uzupelniania calej reszty) albo tez na maila [email protected] ;-)

Z góry serdecznie Ci dziekuje :-D

Pozdrawiam i zycze szerokosci na Polskich drożkach

Comment

Zdjęcia umieszczę w tym temacie, pojawią się jakoś w przyszłym tygodniu. Za żarówy zapłaciłem bardzo tanio ponieważ to cena z dosyć dużym rabatem , normalnie trzeba za nie zapłacić około 100zł ( bez żarówek postojowych )

Comment

no to rzeczywiscie pozazdroscic takiego rabatu :-), tylko w moim przypadku nie oplaca sie kupowac H4 z postojowkami bo wszędzie są W5W a ja mam BA9S (tak sadze bo jeszcze nie patrzyłem)

Comment

Tak wygląda Hania z postojówkami białe LEDY :

Comment

Dziekuje za fotke Zajefajny efekt :-> tylko pozazdroscic ops:
                            Teraz przynajmniej wiem jak mniej wiecej bedzie moja Hania wyglądala
                            Raz jeszce dzieki i Pozdrawiam ;-)

Comment

Miałem jeszce z tyłu Niebieskie LEDY, efekt pioronujący ale zdjełem bo policja sie czepia

Comment

Working...
                              X