Witam wszystkich, mam Hondę IV generacji w której od jakiegoś czasu myślę o założeniu białych Ledowych postojówek (myślę że całkiem nieźle by wyglądała) i nowe H4 też jakaś "ksenonowa biel" albo coś w ten deseń, ale mam wątpliwości co ich do legalności i przepisów ruchu drogowego. Moim zdaniem nic mi nie mogą zrobić przy kontroli bo przeciez kolor się nie zmienił a po drugie nie będą się aż tak rzucały w oczy żeby mogli mnie pod tym pretekstem zatrzymać... sam nie wiem, cena zabrania dowodu albo kłopoty z przeglądem kosztem estetyki i fajnego wyglądu... Pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Postojówki białe LED i np H4 SUPER WHITE--> wątpliwości
Collapse
X
-
Witam Serdecznie
Rownierz podpinam sie pod temacik :->
Chcialem zrobic to samo od pewnego czasu... Slyszalem ze o Xenony z Homologacją sie nie czepiają ale slyszalem tez ze o LED'y juz Misie tak i tak samo diagnosci na przeglądach :-/ Co wy na to?
Razem z Baton'em czekamy na Waszą pomoc
P.S.
Jak to jest z tymi Xenonami?
Jesli jesli jest napisane Mega Blue to one dają jaką barwe swiatla?
Pozdrawiam Serdecznieops:
Comment
-
Tak wielkie dzięki za zainteresowanie, jeszcze mam prośbę Radmak o wysłanie tych fotek tak z zainteresowania ;-) najlepiej na maila [email protected] jeszcze raz Dzieki Wam za pomoc!!
Comment
-
Jesli byla by taka mozliwosc to rownierz zkozystam z Twojej uprzejmosci i poprosilbym o te fotkiops: mozesz mi na priva tutaj przeslac link (np. do wyslijto.pl wystarczy samą fotke zaladowac i nic wiecej, bez uzupelniania calej reszty) albo tez na maila [email protected] ;-)
Z góry serdecznie Ci dziekuje :-D
Pozdrawiam i zycze szerokosci na Polskich drożkach
Comment
Comment