Mechanicznie jak najbardziej,ale wizualnie jest do niczego,może poza samym dziobem.Te krągłości tam pasują jak świni siodło.Wygląda to jak by ktoś nieudolnie przyspawał tył z Forda f1.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pomysł na silnik do Civica z 81 roku
Collapse
X
-
Mi się podoba, bo na filmie widać, że to auto było spełnieniem marzeń tego gościa. Podobają mi się takie projekty, nawet jak wizualnie mi nie podchodzą... Bo widać w nich serce.
Jak dla mnie to przebija wszystkie wydmuchane, wychuchane Demo Cary "wielkich" firm typu HKS czy Veilside, które powstały za worek złota jako żywe reklamy bez duszy.
;]
Comment
-
Oczywiście szacun dla takich gości jak najbardziej,bo żeby coś takiego robić to rzeczywiście trzeba mieć serce i coś więcej.
Międzyinnymi dla takich projektów latami jeźziłem na zloty i inne pokazówki,zawsze mnie to kręciło i zaglądałem w każdą szparę.
Jednak gdyby to był mój projekt to wyglądał by trochę inaczej,może dlatego że miałem takie auto i mogłem na nie patrzeć godzinami jarając się linią,aż do niej przywykłem.Dzisiaj wygląd szału nie robi,ale na tle Zaporożców, Syren ,Moskwicza i Oldcita to był piękny samochód i mega stylistyka.
Comment
-
Zamieszczone przez rambo7 Zobacz postajak tam 2 ka żyje?
pytam bo cisza a ktoś jakiś czas temu 3kę ożywił i zmienił silnik podobnie jak Ty zamierzałeś.
Najnowsze jego zdjęcia są w tym poście: https://www.civicforum.pl/showthread...274#post398274
Comment
Comment