Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uwaga skradli mi Hondę

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Nukh Zobacz posta
    To temat z 2010.
    Dobrze wiedziec ze od 2010 aut juz nie kradną

Comment

O rany, kompletnie nie zauważyłem... Zabawa w górnika IMO do zamknięcia.
      Mój czarny 8gen

Comment

Zamieszczone przez Bumber Zobacz posta
        O rany, kompletnie nie zauważyłem... Zabawa w górnika IMO do zamknięcia.
        Smutne to, że w temat nadal aktualny. Jak kradli tak kradną. A nawet jeszcze bardziej.

Comment

Zamieszczone przez Bobas985 Zobacz posta
          Mam taki pomysł na zabezpieczenie auta wystarczy wieczorem iść do swojego auta i podłożyć pod koła gwoździa nabitego na deseczkę czy jakąś kolczatkę żeby nie była widoczna i przy próbie ruszenia (wiadomo) wtedy tylko wydamy za naprawę opon a złodziej na flaku x4 nie odjedzie. Tylko trzeba pamiętać żeby rano nie zapomnieć o pułapce na złodzieja. I jeszcze może kamerka IP z GSM podpięta na noc do power banku są takie małe w necie i wtedy macie pod kontrolą cały czas na smartfonie bo ma zabezpieczenie na ruch i dźwięk.
          Nie zadziała , bo po wbiciu gwoździa powietrze nie wyjdzie , może po miesiącu , chyba że w gwoździu będzie otwór.

Złodzieje obserwują auto kilka dni i to zobaczą .
          Za to przydałoby się deskę z kilkoma gwoździami na fotelu kierowcy przykryte cienką matą, będąc bardzie perfidnym haczyki takie jak kotwice wędkarskie proste z zadziorem, a deska na łańcuchu , żeby nie uciekł [emoji1]. Tylko tu już nie możesz zapomnieć [emoji23][emoji23][emoji1787].
          Najlepsze jest zabezpieczenie nie popularne, były takie wyłączniki ukryte pod dywanikiem co rozłączały rozrusznik , lub inne urządzenie potrzebne do pracy silnika , np pompę paliwową.

Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez Bodex1 Zobacz posta
            Nie zadziała , bo po wbiciu gwoździa powietrze nie wyjdzie , może po miesiącu , chyba że w gwoździu będzie otwór.

Złodzieje obserwują auto kilka dni i to zobaczą .
            Za to przydałoby się deskę z kilkoma gwoździami na fotelu kierowcy przykryte cienką matą, będąc bardzie perfidnym haczyki takie jak kotwice wędkarskie proste z zadziorem, a deska na łańcuchu , żeby nie uciekł [emoji1]. Tylko tu już nie możesz zapomnieć [emoji23][emoji23][emoji1787].
            Najlepsze jest zabezpieczenie nie popularne, były takie wyłączniki ukryte pod dywanikiem co rozłączały rozrusznik , lub inne urządzenie potrzebne do pracy silnika , np pompę paliwową.

Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka
            Tak, tylko to ingerencja w system i jeśli kto ma jeszcze gwarancję, to ta leci od razu. I to akurat informacja sprawdzona.

Comment

4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
              Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Przykra sprawa , to zdaje się kolega @shredded, nie tak dawno pokazywał swoje auto w dziale nasze auta. Czyli jak widać w Warszawie bez zmian z Hondami.
                Moja Honda
                https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Lepiej brać na Hondy dobre ubezpieczenie od kradzieży i nie w tej firmie z filmiku bo też sobie z nimi napsułem nerwów. Przez telefon lipa a w oddziale kolejki do drzwi. W mieście wojewódzkim zostawili tylko jeden oddział.
                  Honda Hybrid 3,4L/100km
                  sigpic
                  https://www.civicforum.pl/showthread...979#post323979

Comment

http://www.wykop.pl/ramka/4908797/sk...aniu-z-salonu/ - 8h po wyjechaniu z salonu, ręce opadają

Comment

Straszny pech, faktycznie ręce opadają. I znów w Warszawie.

Comment

Masakra... Z portfelem i dokumentami.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Comment

Kurde róbcie sobie zabezpieczenia rozruchu silnika, jakiekolwiek, niestandardowe!!
                          4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
                          Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Working...
                          X