Zamieszczone przez Nukh
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Uwaga skradli mi Hondę
Collapse
X
-
Comment
-
Zamieszczone przez Bumber Zobacz postaO rany, kompletnie nie zauważyłem... Zabawa w górnikaIMO do zamknięcia.
Comment
-
Zamieszczone przez Bobas985 Zobacz postaMam taki pomysł na zabezpieczenie auta wystarczy wieczorem iść do swojego auta i podłożyć pod koła gwoździa nabitego na deseczkę czy jakąś kolczatkę żeby nie była widoczna i przy próbie ruszenia (wiadomo) wtedy tylko wydamy za naprawę opon a złodziej na flaku x4 nie odjedzie. Tylko trzeba pamiętać żeby rano nie zapomnieć o pułapce na złodzieja. I jeszcze może kamerka IP z GSM podpięta na noc do power banku są takie małe w necie i wtedy macie pod kontrolą cały czas na smartfonie bo ma zabezpieczenie na ruch i dźwięk.
Złodzieje obserwują auto kilka dni i to zobaczą .
Za to przydałoby się deskę z kilkoma gwoździami na fotelu kierowcy przykryte cienką matą, będąc bardzie perfidnym haczyki takie jak kotwice wędkarskie proste z zadziorem, a deska na łańcuchu , żeby nie uciekł [emoji1]. Tylko tu już nie możesz zapomnieć [emoji23][emoji23][emoji1787].
Najlepsze jest zabezpieczenie nie popularne, były takie wyłączniki ukryte pod dywanikiem co rozłączały rozrusznik , lub inne urządzenie potrzebne do pracy silnika , np pompę paliwową.
Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez Bodex1 Zobacz postaNie zadziała , bo po wbiciu gwoździa powietrze nie wyjdzie , może po miesiącu , chyba że w gwoździu będzie otwór.
Złodzieje obserwują auto kilka dni i to zobaczą .
Za to przydałoby się deskę z kilkoma gwoździami na fotelu kierowcy przykryte cienką matą, będąc bardzie perfidnym haczyki takie jak kotwice wędkarskie proste z zadziorem, a deska na łańcuchu , żeby nie uciekł [emoji1]. Tylko tu już nie możesz zapomnieć [emoji23][emoji23][emoji1787].
Najlepsze jest zabezpieczenie nie popularne, były takie wyłączniki ukryte pod dywanikiem co rozłączały rozrusznik , lub inne urządzenie potrzebne do pracy silnika , np pompę paliwową.
Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka
Comment
-
4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
-
Przykra sprawa, to zdaje się kolega @shredded, nie tak dawno pokazywał swoje auto w dziale nasze auta. Czyli jak widać w Warszawie bez zmian z Hondami.
Comment
-
Lepiej brać na Hondy dobre ubezpieczenie od kradzieży i nie w tej firmie z filmiku bo też sobie z nimi napsułem nerwów. Przez telefon lipa a w oddziale kolejki do drzwi. W mieście wojewódzkim zostawili tylko jeden oddział.
Comment
-
Comment
-
Kurde róbcie sobie zabezpieczenia rozruchu silnika, jakiekolwiek, niestandardowe!!4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
Comment