Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uwaga skradli mi Hondę

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Uwaga skradli mi Hondę

Do wszystkich użytkowników Civic VIII 4d posiadających oryginalny alarm w Hani.Dzisiaj w nocy ukradli mi spod bloku mojego sedana,miał on tylko oryginalny alarm Hondy z tym dodatkowym jakimś tam ryglowaniem.Niestety nie pomogło wstałem rano do pracy idę patrze a tu jakiś inne auto stoi na moim miejscu,myślę pewnie stoi dalej ,po chwili pewnie zaparkowałem po drugiej stronie.Niestety nie tam też jej nie było myślę zaj........ali tak się stało auto miałem od grudnia 2009(miesiąc)zrobiłem nią tylko 1300km.Teraz o aucie 2006 r srebrna 1.8 comfort zakupiona w polskim salonie 43000km po przeglądzie po zakupowym myślę że wiecie co czuję.

Współczuje utraty Hani... oby się szybko znalazła cała i zdrowa...
    Pozdrawiam

Comment

no nie fajnie. nie fajnie....
      Współczuje straty, choć mam nadzieję, że szybko do Ciebie wróci.
      Daj znać jak beda jakies postepy w sprawie !

Comment

Współczuje kolego. Napisz, w jakim mieście mieszkasz, czy auto ma jakieś znaki szczególne itp. może ktoś przypadkiem zobaczy. Jak masz jakieś fotki to warto wrzucić.
        http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=12570

Comment

tak jak pisze Salasz - zarzuc troche wiecej szczegolow, jakies zdjecie, jakie miasto (choc mozliwe ze wyjechala poza) - bedziemy obserwowac drogi.
          wspolczuje
          sigpic

Comment

Dokładnie jak chłopaki piszą podaj nam więcej szczegółów.Mam nadzieje ze od razu zgłosiłeś sie na policje z informacją o kradzieży.Bardzo współczuje i trzymam kciuki aby się odnalazła Hanka.Ty też się trzymaj i dawaj nam znać na bieżąco co i jak.

Comment

Poproś taksiarzy o pomoc, oni wiedzą więcej niż mogłoby się wydawać. Niech się porozglądają, szczególnie będą się rozglądać gdy zaoferujesz 200zł za wskazanie miejsca gdzie jest wóz.

Nie zazdroszczę straty... Współczuję.
              Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
              Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

współczuje, to jest własnie powód by montowac kilka zabezpieczen w aucie,blokady biegów,imobilajzery.
                Złodzieje fabryczne zabezpieczenia maja rozpracowane niestety

Comment

Zamieszczone przez samuraj Zobacz posta
                  współczuje, to jest własnie powód by montowac kilka zabezpieczen w aucie,blokady biegów,imobilajzery.
                  Złodzieje fabryczne zabezpieczenia maja rozpracowane niestety
                  Niestety złodzieje maja rozpracowaną większość zabezpieczeń, tak naprawde nie zabezpieczymy się przed kradzieżami oczywiście warto utrudniać im życie... moje poprzednie auto uratowala zamiana oznaczeń na tylnej klapie - podłączony przez złodziei komputer nie zadziałał tylko dlatego, że po lakierowaniu uszkodzonej przez źle zamontowany bagaznik tylnej klapy ktoś w serwisie założył mi nie moje znaczki, z innymi zabezpieczeniami zlodzieje poradzili sobie doskonale, tego dnia z ulicy odjechało w siną dal pięć innych aut a moje zostało - rozbebeszone ale na miejscu... przykry widok

Comment

no niestety na "profesjonalistów" - jesli tak mozna nazwac zawod złodzieja - nie ma bata - twoj alarm, immo, czy cokolwiek innego nie ma szans. dlatego jestem zdania, że trzeba autko zabezpieczać w nietypowy sposób. zamiana oznaczeń to jest pomysł
                    sigpic

Comment

Zamieszczone przez jockow Zobacz posta
                      Do wszystkich użytkowników Civic VIII 4d posiadających oryginalny alarm w Hani.Dzisiaj w nocy ukradli mi spod bloku mojego sedana,miał on tylko oryginalny alarm Hondy z tym dodatkowym jakimś tam ryglowaniem.Niestety nie pomogło wstałem rano do pracy idę patrze a tu jakiś inne auto stoi na moim miejscu,myślę pewnie stoi dalej ,po chwili pewnie zaparkowałem po drugiej stronie.Niestety nie tam też jej nie było myślę zaj........ali tak się stało auto miałem od grudnia 2009(miesiąc)zrobiłem nią tylko 1300km.Teraz o aucie 2006 r srebrna 1.8 comfort zakupiona w polskim salonie 43000km po przeglądzie po zakupowym myślę że wiecie co czuję.
                      OTO FOTKI MOJEJ PORWANEJ HANI !!!

Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.

Samochod zostal skradziony miedzy godz.16.30 [21.01]a godz.6.15 [22.01] z WARSZAWY z ulicy KRASNOBRODZKIEJ 2 mieszczacej sie na Targowku. Na zdjeciu zaznaczylem znak szczegolny ,byla mala wgniotka na klapie bagaznika.
                      Last edited by Sebulerbin; 24-01-2010, 10:53. Powód: brak użycia opcji EDIT

Comment

Mam taki pomysł na zabezpieczenie auta wystarczy wieczorem iść do swojego auta i podłożyć pod koła gwoździa nabitego na deseczkę czy jakąś kolczatkę żeby nie była widoczna i przy próbie ruszenia (wiadomo) wtedy tylko wydamy za naprawę opon a złodziej na flaku x4 nie odjedzie. Tylko trzeba pamiętać żeby rano nie zapomnieć o pułapce na złodzieja. I jeszcze może kamerka IP z GSM podpięta na noc do power banku są takie małe w necie i wtedy macie pod kontrolą cały czas na smartfonie bo ma zabezpieczenie na ruch i dźwięk.

Comment

Współczuję. Mam nadzieję, że przez ten miesiąc zdążyłeś wykupić AC... Niestety Hondy Civic w Warszawie i okolicach to bardzo chodliwy towar i często znikają z publicznych parkingów.
                          Mój czarny 8gen

Comment

To temat z 2010.
                            CTR

Comment

Zamieszczone przez Nukh Zobacz posta
                              To temat z 2010.
                              Oj tam, raptem 9 lat minęło;-)

Comment

Working...
                              X