Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Moduł S/S - oszczędz alternator, rozrusznik i akumulator :)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Potrzebna 1 szt

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Comment

Witam. Oferta aktualna?

Comment

Moduły są dostępne na ali.
        Kupiłem ostatnio jeden i działa wyśmienicie. Mały, kompaktowy. Wtyczki pasują. Montaż zajmuje 15 minut.
        Efekt działania widać na moim filmiku.

Zrzut ekranu 2025-02-16 100830.jpg
        Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
        Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom.
        Soichiro Honda - Honda Corporation

Comment

Daj proszę konkretny link, po zdjęciu pokazuje mi różne auta, ale civika nie mogę znaleźć
          Znalazłem https://pl.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2pol ale piszą, że to do X-a
          Last edited by pasikonik; 19-02-2025, 13:05.

Comment

Podzielę się linkiem od kolegi gruberto
            W opisie stoi, że to do CRV, ale w komentarzach ludzie piszą, że pasuje też do IX-a. Ja jakiś czas tamu zamówiłem ten z mojego linku wyżej, z X-a. Wtyczki wyglądają na identyczne, w weekend spróbuję podłączyć i dam znać. Jak nie podejdzie, to zamówię tą od gruberto
            https://a.aliexpress.com/_EG3Xywy "Samochodowy automatyczny system zatrzymywania i uruchamiania silnika Wyłączanie urządzenia Sterowanie czujnikiem Wtyczka Kabel Do Honda CR-V CRV 2015 2016"

Comment

Moduł SS z Ali pasujący do X ma taką samą wtyczkę jak do IX, ale w IX nie było żadnej reakcji po podpięciu. Czekam na ten z CRV.

Comment

Wyręczę kolegę pasikonika, który w innym wątku już potwierdził, że moduł z CRV sprawdza się w Civic IX. Potwierdzam ja także. Zakupiłem moduł do CRV (korzystając z linka wklejonego przez pasikonika). Dla nowych użytkowników Aliexpress cena za ten moduł to całe 3,83zł + darmowa dostawa z Chin Czekałem 12 dni i moduł dotarł. Wystarczy wyjąc panel klimy i odłączyć wtyczkę z przycisku i w to miejsce wpiąć moduł. Wtyczki pasują idealnie. Wszystko działa jak należy
                Last edited by mexol; 12-05-2025, 10:45.

Comment

Working...
                X